Ninie Kinderkleding | Webshop van de Week op HipPeZ

by Caroline | HipPeZ on 20 november 2011

in Meisjeskleding

Kinderkleding Webshop van de Week op HipPeZ
HipPeZ winkel Ninie Kinderkleding is deze week uitgeroepen tot Webshop van de week op HipPeZ. In dit artikel vertelt eigenaresse Judith over haar webwinkel. 

Over de webwinkel
Ninie Kinderkleding heeft in maart 2011 haar virtuele deuren geopend. Deze shop richt zich op moeders met dochters of oma’s met kleindochters in de leeftjid van 3 maanden tot 10 jaar. Je vindt er hele leuke en fleurige merken zoals Ninie, Frugi, Heppiedi, CeLaVi, Mala, Keedo en Pippi. Ninie Kinderkleding onderscheidt zich van andere kinderkleding webwinkels door extra tools zoals de handige shop assistent, e-cards en leuke kleurplaten.

Ook voert Ninie een eigen kledinglijn, basics by Ninie. En een happy shopservice hoort er ook bij want klanten krijgen bij elke order een cadeautje en de bestelling wordt altijd ingepakt in cadeaupapier. Dat is nog eens leuk kleding online kopen!

Over de eigenaar
Judith is de oprichter en eigenaar van Ninie Kinderkleding. Zij is mama van Luuk (6) en Nienke (4) en getrouwd met Marco. Judith houdt van gezelligheid, thee drinken met vriendinnen, hardlopen, boeken lezen, reizen, fotograferen en mensen helpen.

Op de vraag hoe ze op het idee is gekomen om kinderkleding online te gaan verkopen vertelt Judith: ”Ik wilde graag een leuke basic kledinglijn voor meiden produceren en deze verkopen in winkels en mijn eigen webshop. Klanten worden in de watten gelegd, service is hoog, iedereen krijgt een cadeautje bij elke bestelling en bestelling wordt ingepakt. Vragen worden snel opgelost en voor de kids is er ook e.e.a. te beleven op de site. Dat heeft allemaal geresulteerd in Ninie’s webshop die nu sinds maart 2011 open is.”

Judith runt de webshop voornamelijk zelf maar wel met de ondersteuning van haar man die het administratieve gedeelte voor zijn rekening neemt. Voor de toekomst heeft Judith ook zeker ambities: ”Ninie kledinglijn verkopen in stenen winkels, leuke nieuwe gadgets voor klanten maken en superleuke creatieve en mooie kwalitatieve kledinglijn blijven produceren en verkopen.”

HipPeZ
Ninie Kinderkleding heeft gekozen voor een vermelding op HipPeZ omdat:  “Ninie’s kleding hip is en omdat jullie zo enorm goed jullie best doen door te twitteren en blogs te plaatsen, nogmaals dank hiervoor!”

Actie
Ninie Kinderkleding doet op maandag 21 november mee aan de HipPeZ Happening, waarbij je 15% korting krijgt op alle artikelen.

Ninie KinderkledingBezoek HipPeZ Winkel Ninie
Nieuwe meisjeskleding (0-10 jaar) Bali Bundar, CeLaVi, Design Heroes, Frugi, Heppiedi, Keedo, Mala, Ninie, Pippi, Roobeez.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: