Nieuwe wintercollectie Stones and Bones bij Coolekinderkleertjes

by Theresia on 10 augustus 2017

in ► Kids Fashion, Belgische merken, Meisjeskleding

JOEPIE! De nieuwe collectie voor komende herfst en winter hangt online bij Coolekinderkleertjes. Te gek leuke en hippe kleding voor de meisjes in mooie kleuren en trendy prints. Kijk maar snel mee!

Dit is nu echt wat je noemt een collectie om hebberig van te worden. De mooie prints van dieren als vosjes, hertjes, vogels en ijsbeertjes maar ook prachtige geomtrische prints gecombineerd met mooie kleuren als verschillende tinten roze, mintgroen, grijs en diverse blauwtinten. Stuk voor stuk eyecatchers en onderling prima te combineren.

Fijne rokje, prachtige jurkje, al dan niet stoere shirts en sweaters en een heerlijke uitgebreid assortiment leggings. Mix and match er maar vrolijk op los. Of je nu een meisje hebt dat het liefst zo girlie mogelijk gekleed gaat of eentje die een wat stoerdere look helemaal geweldig vindt, voor ieder soort meisje is er wel iets te vinden.

stones & bones AW17-18 Coolekinderkleertjes HipPeZ

Deze hippe nieuwe najaar/wintercollectie 2017/2018 is uitgebreidt te bewonderen en  hangt voor je klaar bij HipPeZ aangesloten webwinkel Coolekinderkleertjes.nl

Ook interessant:

Previous post:

Next post: