Nieuwe collectie Ubang online bij Koelzkidz

by Theresia on 30 oktober 2017

in ► Kids Fashion, Babykleding, Jongenskleding, Meisjeskleding, Scandinavische merken

Nieuwe collecties, wij zijn er dol op! Zo ook op de grandioos leuke en nieuwe collectie van het Deense kinderkledingmerk Ubang. Nieuw dit seizoen bij Ubang zijn de grotere dieren op de kleding, geniet van een prachtige hommel, de musthave unicorn en de speelse olifant. 

Koelzkidz - Ubang - Bee - HipPeZ

Ubang ontwerpt de kleding voor kinderen niet alleen om te dragen, ze geven er zo’n leuke draai aan dat je ook heerlijk kunt spelen met de kleding én alle kleding is gemaakt van biologisch katoen. Neem bijvoorbeeld de grote hommel op de blauwe sweater, een plaatje om te zien. Deze doorgestikte sweater heeft een zakje aan de linker zijkant waaruit een bloemetje komt. De hommel heeft vleugeltjes en haartjes om mee te spelen. Geef je fantasie maar de vrije loop.

Koelzkidz - Ubang AW1718 - HipPeZ

Deze prachtige en fantasievolle collectie is er voor baby’s en kinderen, jongens en meisjes en sommige kledingstukken zijn genderneutraal. Zo is er de dusty pink sweater met de musthave unicorn met haar losse manen in verschillende kleuren. Deze sweater is ook doorgestikt voor een mooi effect, heeft een zakje waaruit een regenboog komt en extra lange boordjes voor een extra hippe look.

Of wat dacht je van de olifant? Verkrijgbaar in een toffe jumpsuit of in verschillende kleuren sweaters. De slurf van de olifant loopt door op de mouw, waardoor het niet alleen een heel grappig effect geeft, maar je er ook nog eens leuk mee kunt spelen. Zoals je ziet is de olifant er voor zowel de jochies als de meisjes. Vergeet ook niet te kijken naar de sweater Crocodile, die is heel stoer voor de jongens.

En wat je ook absoluut moet zien zijn de kniekousen, unicorn en swan. Echt te leuk onder een rokje of jurkje.  Je shopt het mooie, speelse en biologische merk Ubang bij HipPeZ aangesloten webwinkel Koelzkidz.

Koelzkidz - kniekousen Ubang - HipPeZ

Ook interessant:

Previous post:

Next post: