HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Nieuwe collectie MOLO A/W ’18/’19

De nieuwe collectie MOLO A/W ’18/’19 is weer zo ontzettend mooi. Met fantastische prints die soms zelfs filmisch aandoen. Een hippe wintercollectie vol musthaves die je niet mag missen. Voor stoere, sportieve, hippe en geweldige kids. En deze toffe collectie hangt online bij Koelzkidz.nl. 

Nieuwe collectie MOLO AW 18/19 Koelzkidz Hippez

Nieuwe collectie MOLO A/W ’18/’19

Ieder seizoen overtreft MOLO zichzelf met hippe prints die je niet kunt laten liggen, zo leuk, mooi en overweldigend zijn ze. Het is bijna onmogelijk om er een paar favorieten tussen uit te pikken om te laten zien, MOLO zorgt dit seizoen voor keuzestress.

MOLO girls

Zo is er voor de meisjes het oogverblindende mooie jurkje Nothern Spirit, een jurkje met een fantastische paardenprint op de rok en de mouwtjes. Een jurk met klasse, die het enorm goed doet op een feestje of een verjaardag. Het is een waar kunststuk waarin ieder paardenmeisje zichzelf een echte prinses voelt.

Sweater Iceland Horse - Molo - Koelzkidz - Hippez

Voor diezelfde paardenmeisjes is er ook een hele toffe sweater met een IJslander op de voorkant, het kleine paardje met zijn unieke vijf gangen. Is hij niet geweldig? Een prachtig print over de gehele voorzijde en de rest is rustig grijs wat de print er nog meer doet uitspringen. Als dat geen favoriet wordt van jouw dochter. En dit zijn nog maar twee voorbeelden uit deze meer dan geweldige MOLO collectie. Er zijn weer hele gave jurkjes, sweaters, sweatpants, rugzakken, sokken en winteraccessoires zoals een hippe set met muts en handschoenen.

Molo AW 1819 - Koelzkidz - Hippez

MOLO boys

Voor de jongens is het ook smullen! Van een stoere gorilla in een platenzaak tot de allermooiste onderwaterprints en van de wildste dieren tot toffe autoprints en ook de voetbal is dit seizoen weer aanwezig. En ga daar maar eens uit kiezen, wij vinden ze allemaal even leuk. Ook zo geweldig van MOLO zijn de bijpassende rugtassen, superleuk in de favoriete print van jouw kind.

Prints, prints, prints

Zoveel gave prints, de een alleen op de voorkant, de ander all-over. In hip monochrome of lekker kleurrijk. Voor ieder kind is er wel een item wat er echt uitspringt. Zoals bijvoorbeeld de United Animals, een prachtige, kleurrijke en tevens stoere print.

En voor de kleine stoere mannetjes is er de ontzettend grappige en stoere winterset Creatures Zo kunnen we hier nog wel even doorgaan op de redactie van Hippez met al onze favorieten, maar het zijn er zoveel, die moet je echt zelf gaan bekijken. Maar wees gewaarschuwd! De collectie is gevaarlijk leuk! Je shopt hem online bij Koelzkidz.nl

molo-winterset-creatures-koelzkidz-hippez