Nieuwe collectie Janey online bij Tante Trees

by Theresia on 4 november 2013

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Heb jij een dochter die heel graag jurkjes en rokjes draagt die heel fijn zitten en er ook nog eens heel hip uit zien? Hou jij wel van kinderkleding met een knipoog, die altijd mooi blijft en ook nog doorgeschoven kan worden naar het zusje? Janey is het hippe merk voor deze meisjes.

Bij Tante Trees zijn ze dol op hippe kinderkleding van Janey. Mooie jurkjes in een fijn dragende tricot zijn dan ook favoriet, want naast er mooi uitzien is het draagcomfort ook zeer belangrijk. Want zeg nou zelf, als iets niet lekker draagt wordt het nooit je favoriete kledingstuk. Daar zal je dochterlief bij de Janey collectie dan ook nooit over horen.

Jurkjes, rokjes en longsleeves worden gemaakt van heerlijk zachte tricot die voorzien zijn van een eigentijdse en vrolijke applicatie die ook na 100 keer wassen er nog prachtig uitziet. Kwaliteit en trendy kleding gaan dus zeer goed samen, zelfs voor een aantrekkelijke prijs. Janey is echt een merk om aan de kinderkledingkast van je dochter toe te voegen, ik kan je verzekeren dat er een match is bij het eerste kledingstuk?

Deze nieuwe collectie overtreft alle vorige collecties. In de nieuwe collectie vind je hippe zebraprint jurkjes, rokjes en bijpassende giletjes. Super om af te stijlen met een roze longsleeve voorzien van die grappige zebra met laarsjes en een paraplu. Dat is nu wat ik bedoel met hippe kleding met een glimlach.

Het zebraprint jurkje en rokje zijn een ware hit, maar ook het tijgerprintje wordt ontzettend graag gekocht. Maar vergeet ook niet het jurkje met de vogeltjes te bekijken, deze is ook zo leuk in combinatie met een stel stoere rode laarsjes.

En heb je liever iets minder uitgesproken kleding dan zijn de jurkjes van tricot met streepjes en een bloem, of de regenboogjurkjes en natuurlijk de mooie jurkjes met ster of applicatie een mooie uitkomst. Ze zijn allemaal lekker eigen, trendy, hip en worden zeker weten een favoriet kledingstuk van je kleine prinses.

De hele collectie is onderling lekker makkelijk te combineren, de prijzen zijn aantrekkelijk en let op je ziet Janey steeds meer voorbij komen. Misschien zag je het merk eerder voorbij komen in Kek mama, binnenkort verschijnt het merk zelfs op tv. Daarover later meer.

Kom de hippe, lieve, stoere en grappige maar altijd heerlijk dragende collectie bekijken online bij Tante Trees, altijd verrassend hip! Bij Tante Trees vind je niet alleen de nieuwe collectie van Janey, maar ook de outlet en zelfs de tweedehands collectie! Dat is nog eens leuk combineren. Graag tot ziens bij Tante Trees.

Facebooktwitter
instagram

Previous post:

Next post: