De nieuwe collectie haaraccessoires bij Staartjesenstrikjes staat online. Heel veel toffe strikjes, speldjes en clipjes die perfect aansluiten bij de nieuwe herfst/wintercollectie van 2018. Met daarnaast de bijpassende oorbelletjes voor de finishing touch is jouw dochter straks helemaal hip. Kijk en geniet mee met deze mooie collectie.

Staartjesenstrikjes - najaarscollectie 2018 - Hippez

Nieuwe collectie haaraccessoires bij Staartjesenstrikjes

De nieuwe collectie haaraccessoires en oorbelletjes bij Staartjes en Strikjes doet je gelijk denken aan de herfst. Warme kleuren, egeltjes en eekhoorntjes en hier en daar een hip dierenprintje. Deze collectie is helemaal klaar om te stralen bij alle nieuwe kledingcollecties voor kids. Want bij een nieuwe outfit horen nieuwe oorbelletjes en hips voor in het haar. Of je nu dol bent op speldjes, elastiekjes, haarbloem of  een diadeem, alles is te verkrijgen in de kleuren van de herfst.

Om je wat voorbeelden te laten zien hebben we dit toffe jasje van Flo uit de nieuwe A/W ’18/’19 gekozen uit het assortiment van Nummerzestien.eu. Zo kleurrijk als de herfst, en ontzettend trendy. En kijk hoe makkelijk je de hipste haaraccessoires van Staartjesenstrikjes hiermee matcht. En met de schattige oorbelletjes in de vorm van een egeltje of de eekhoorn en het eikeltje.

Staartjesenstrikjes - Hippez

Van de kleinste lokjes tot een grote bos

Of je nu op zoek bent naar een bijpassend babyhaarspeldje voor de eerste lokjes of die woeste bos vrolijke, dansende krullen van je dochter, bij Staartjes en strikjes is er voor iedere leeftijd en elke haartype een ruime keus.

Met zoveel verschillende haaraccessoires in minstens zoveel kleuren is er altijd een kleur die perfect past bij de nieuwe outfit van jouw meisje. Van lief tot stoer en van romantisch tot trendy. Van haaraccessoires voor iedere dag tot een glamoureus strikje voor de feestdagen, zoals je kunt zien in combinatie met de toffe outfit van Looxs, verkrijgbaar bij Nummer Zestien. Staartjesenstrikjes.nl is een shop die favoriet is bij veel meisjesmoeders en -vaders. Want of je nu op zoek bent naar dat stoere elastiek dat je ook handig om je pols kunt dragen of de mooiste curly voor een speciale dag, het is er gewoon allemaal!

Je shopt al dit hips voor haar online bij de Hippez aangesloten webshop Staartjesenstrikjes.nl

Staartjesenstrikjes - Hippez

Op zoek naar meer toffe haaraccessoires en kinderoorbellen? Lees hier verder >>>