Nieuw van Neerlands bodem: MUS®

by Theresia on 28 januari 2013

in Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Dit voorjaar wordt kleurrijk en comfy met het nieuwste kinderkledingmerk van Neerlands bodem! MUS® is vrolijk, kleurrijk en sluit aan bij de belevingswereld van kinderen. Het is gemaakt van het zachtste organic katoen met een klein beetje elasthane waardoor de kledingstukken niet alleen ontzettend comfortabel zitten, maar ook heel lang mooi en in model blijven.

In deze zomercollectie wordt gebruik gemaakt van heel aansprekende kleuren en motieven. De uiltjes, die inmiddels overal geliefd zijn, zijn overduidelijk terug te vinden, maar ook een aantal andere prints stelen de show. Alle prints hebben een link met de zomer en de natuur, zoals bijvoorbeeld de vlinders, bloemen, dieren en aardbeien. Musetta Blauw heeft zich volledig uitgeleefd in deze collectie en is daarin bijgestaan door ontwerpster Deborah van de Leijgraaf.

De modellen variëren van t-shirts (shortsleeves en longsleeves) tot jurkjes en van jumpsuits tot Puff Pants. Maar ook mutsjes en dekentjes zijn ontworpen om een passende look te creeëren. Maatvoering loopt van maat 50 t/m maat 128. Het merk past volledig in het assortiment van Zazou kinderkleding. Kleurrijk, comfortabel en ook nog eens helemaal organic. Daarbij is er gewerkt met veilige inkt.

Nieuwsgierig geworden? Een uitgebreid assortiment van de collectie van Mus4Kids is verkrijgbaar bij Zazou kinderkleding, kids fashion with a twist!

 

Facebooktwitter
instagram

Previous post:

Next post: