Nieuw online –> MeisjesMaillots

Nieuw op het world wide web: MeisjesMaillots! De naam zegt het al, je vindt er de liefste, hipste en mooiste maillots voor jouw dochter. Bij MeisjesMaillots hebben ze gekozen voor het Duitse merk Ewers en voor Mala uit Denemarken. Van mooie basics tot bont gekleurd, allemaal even kwalitatief en duurzaam, was na was.

Meisjesmailloits-HipPeZ

De maillots van Ewers en Mala bestaan uit 80% katoen, 17% polyamide an 3% uit elastan. Zo blijft de rek er mooi in maar ook de vorm en blijft de kwaliteit gegarandeerd. Denk er wel om dat de maillots groot vallen, dus een maatje kleiner shoppen is niet erg in dit geval.

Ken je de maillots al met de verschillende prints op beide benen, een beetje het Pippi Langkous effect. Lekker eigenwijs, net als de kleine meisjes. Maar ook gestreept, met sterren, stippen of afbeeldingen van bijvoorbeeld uiltjes of rozen kom je tegen.

logo meisjesmaillots hippez

Het gezicht achter MeisjesMaillots is niet nieuw, Judith is namelijk ook het gezicht achter Ninie.nl. Met al haar ervaring heeft zij speciaal voor alle meisjes deze shop geopend. Bovendien shop je bij deze online winkel ook nog eens fijne sokken, kniekousen en anti slip sokjes, lekker warm over je maillot heen als je thuis bent. De maillots van MeisjesMaillots heb je na je bestelling snel in huis en niet goed is gratis retour. Ervaar de klantvriendelijkheid zelf op MeisjesMaillots.