Nieuw label kinderkleding | Love, Peace & Joy

by Theresia on 19 december 2011

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Nieuw label kinderkleding – De bij HipPeZ aangesloten webshop Love, Peace & Joy lanceert deze maand haar eigen label: een bijzondere collectie kindershirts met een knipoog naar de jaren ’60 en ’70. De prints roepen direct een nostalgisch gevoel op van langspeelplaten en flowerpower.

Vintage prints – Het nieuwe label bestaat uit comfortabele longsleeves met heuse vintage prints en applicaties. En ook al is de look er één van de vervlogen tijden, de hoogwaardige kwaliteit is anno 2011. Omdat de shirts in beperkte oplage uitkomen zijn ze bovendien origineel en bijzonder. Beschikbaar in de maten 92/98 tot en met 164/170. Naast het splinternieuwe eigen label zijn er in de shop ook andere kledingmerken te vinden zoals 4funkyflavours en Katvig.

Jeugdsentiment – Shoppen bij de webwinkel Love, Peace & Joy is als een reis terug in de tijd maken: de warme, nostalgische uitstraling van de website brengt het jeugdsentiment naar boven. Voor dat extra vintage-gevoel biedt de winkel naast kleding ook een uitgebreide collectie retro-cadeautjes zoals lunchboxes, portemonnees, dekbedovertrekken, tassen, buttons, ouderwetse ansichtkaarten en nog veel meer.

Spread the joy – Om het gevoel van Love, Peace & Joy verder te verspreiden, steunt de webshop de Stichting ‘Doe een Wens'(per 1 januari ‘Make a Wish’). Deze stichting vervult wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Van de verkoop van ieder Love, Peace & Joy t-shirt komt 5 euro ten goede aan deze stichting.

LovePeaceJoy.nl
Nieuwe kinderkleding in retro stijl (1-13 jaar) 4funkyflavours, Katvig, Småfolk, AlbaBaby, LE BIG.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: