Nieuw bij NewBasics4Kids.nl: je basic shirt of jurk met Madeliefke bloem

by Theresia on 21 oktober 2013

in ► Kids Fashion, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Herken je het wanneer je een basic shirt nodig hebt om een hip rokje op te vrolijken maar je mist nog net die éne juiste touch? Om je basic shirt of jurk nu net even dat extra’s te geven kun je nu bij NewBasics4Kids.nl je basic shirt laten opvrolijken met een Madeliefke bloem. Zo maak je een eigen creatie helemaal afgestemd op jouw smaak.

De gehaakte bloemen sluiten mooi aan bij de vrolijke kleuren van de basics van NewBasics4Kids.nl. NewBasics4Kids.nl verkoopt hippe en comfortabele basic kinderkleding (shirts, leggings, jurkjes) in 10 vrolijke kleuren. Het hele jaar door uit voorraad leverbaar. Gewoon gemaakt in Nederland. De Madeliefke bloemen zijn 5 cm groot, van 100 % katoen, kleurvast en wasecht, en worden met de hand gehaakt in een atelier in Apeldoorn.
De laatste tip: ook leuk om mee te bestellen: haarspeldjes met gehaakte bloemetjes in dezelfde kleurstelling. Kom kijken in onze webshop www.NewBasics4Kids.nl en stel je eigen maat-kleurcombinatie samen onder Basic+/ Basic+ Flowers.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: