Nieuw bij MyMepal: Disney lunchbox met eigen naam

Kies nu jouw favoriete superheld en personaliseer deze met jouw naam

Hoe cool is dat! Je lunch of overblijfsnack meenemen in een lunchbox met jouw favoriete Disney figuur voorzien van jouw eigen naam Bij Hippez webshop MyMepal kun je nu zelf je favoriete Disney lunchbox campus samenstellen met bijvoorbeeld FrozenStar Wars of bijvoorbeeld de Princes Medaillons, net wat jij leuk vindt!

Frozen

We hebben het voor je uitgeprobeerd en het werkt echt heel eenvoudig! Ga naar de webshop van MyMepal en kies voor de Disney shopcategorie. Vervolgens kies je jouw favoriete Disney figuur, van Minnie Mouse tot Cars of van Spider Man tot Avenger. Net wat jij leuk vindt!

Star Wars

Nadat je je favoriete Disney karakter hebt gekozen kom je in de online ontwerpmodule. Hier vul je de gewenste naam in en kies je de gewenste kleuren. Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar het eindresultaat en dat snappen ze bij MyMepal heel goed. Daarom kun je via de 3D preview button heel mooi zien hoe de lunchbox eruit komt te zien.

Minnie Mouse Gems

In de Mepal Campus midi lunchbox met jouw eigen naam neem je tot wel vier boterhammen of een pakje drinken en een koek mee naar school. Voor een compleet lunchpakket op school dus!  Door de ronde hoeken is de lunchbox eenvoudig schoon te maken. Hij kan zelfs in de vaatwasser, maar zet hem dan wel in het bovenste rek.

Cars

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen ontwerp of logo op je Mepal lunchbox. Dit doe je in de ontwerpmodule door een afbeelding te uploaden doen onder het tabblad afbeelding of achtergrond. De lunchboxen of broodtrommels met naam worden vaak in combinatie besteld met een schoolbeker-met-naam of bedrukte popup beker met naam.

De prijs van de Mepal Campus lunchbox met eigen naam en favoriete Disney figuur is €14,95 en bestel je makkelijk online via de webshop van MyMepal.