Nieuw bij Little Fine Feather – Walnut & Walrus

by Theresia on 20 oktober 2017

in ► Kids Fashion, Jongenskleding, Meisjeskleding, Scandinavische merken

Little Fine Feather heeft haar assortiment uitgebreid met het nieuwe en hippe label uit Zweden; Walnut & Walrus. Dit fijne nieuwe Scandinavische kinderkledingmerk heeft een speelse, artistieke en stijlvolle collectie kinderkleding neergezet op de markt. Prachtige met de hand geïllustreerde prints sieren deze collectie. 

Walnut&Walrus-tijgers-LittleFineFeather-HipPeZ

Zoals we van de meeste Scandinavische labels kennen is ook de collectie van Walnut & Walrus 100% GOTS gecertificeerd. De gehele collectie is gemaakt van 100% biologisch katoen en wordt geproduceerd in Portugal. Zo wordt alle kleding onder goede arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden gemaakt en komen er absoluut geen kinderhandjes aan te pas bij de productie.

Achter Walnut & Walsrus zit een fantastisch duo bestaande uit Kalle Svanström en Aisa Sverin. Kalle werkt als illustrator/grafisch ontwerper en Aisa als kleding ontwerpster. Met hun collecties maken ze niet alleen het modebeeld en de kinderkledingbranch een stukje mooier, zij denken ook aan het milieu en de wereld die zo ook een stukje mooier wordt/blijft.

Walnut&Walrus - tee eagle - Littlefinefeather - HipPeZ

Deze fijne collectie bij Little Fine Feather is nog niet zo groot maar wel groots in haar prints. Neem bijvoorbeeld de legging en trui met de tijgers. De prachtige prints in het hippe monochrome zwart-wit. Een combinatie die perfect samengaat maar ook los van elkaar prima te stylen is. En het fijne aan deze kledingstukken is dat ze genderneutraal zijn, het staat zowel de jongens als de meisjes erg stoer.

De nieuwe collectie van Walnut & Walrus is verkrijgbaar in de maten 80/86 tot en met 116/122, voelt heerlijk zacht aan en heeft een heerlijke eigen(wijze) uitstraling. Walnut & Walrus is een merk om te onthouden, verliefd op te worden en om toe te voegen aan de kasten van de kinderen. Je shopt deze heerlijke nieuwe collectie online bij Littlefinefeather.com

Walnut&Walrus - tijger trui en legging - LittleFineFeather-HipPeZ

 

 

Ook interessant:

Previous post:

Next post: