Nieuw bij Girlystuff: Button Baggy uit Thailand

Een hele mooie eend in de ‘baggy bijt’ is deze Button baggy bij Girlystuff.nl. Dit hippe model baggy is persoonlijk uit Thailand gehaald door Margaret, het gezicht achter deze hippe webwinkel vol vrolijks uit Thailand. En speciaal voor alle HipPeZ lezers is er een leuke actie, bestel dit fijne broekje en kies er twee gratis haaraccessoires bij. 

Button Baggy -Girlystuff - HipPeZ

Een baggy voor girls én boys, draag hem chique of nonchalant.  Dit bijzondere broekje heeft een classy uitstraling door haar donkergrijze ruit en heeft de mogelijkheid om de pijpjes dmv een gesp op te halen waardoor er een grappig effect ontstaat. Het is gemaakt van 100% katoen en de plooitjes zijn versierd met buttons. Deze broekjes zijn geschikt voor meisjes maar ook voor jongetjes. Maak er een hippe outfit mee, of ga voor iets klassiekers met bijvoorbeeld een witte blouse. Een geweldig broekje waar je veel kanten mee op kunt. Met zijn fijne winterkwaliteit is het een broekje om vooral op de koelere dagen van te genieten. De button baggy is verkrijgbaar in de maatjes 80 t/m 92.

Button Baggy detail - Girlystuff - HipPeZ

Zoals je al hebt kunnen lezen heeft Girlystuff een leuke actie bedacht. Wanneer je deze hippe button baggy bestelt mag je er twee gratis haaraccessoires bij uitkiezen. Superleuk vinden wij, want zo kun je gelijk kiezen voor een bijpassende haaraccessoire of twee in de favoriete kleur van je dochter. Na je bestelling mag je een mail sturen naar Girlystuff met jouw keuze, deze haaraccessoires worden dan bij je bestelling gevoegd. Deze actie is geldig voor iedereen op 9 t/m 11 februari en voor jou als HipPeZ lezer duurt deze actie tot en met 18 februari.

Je shopt deze hippe, grappige en prachtige button baggy online bij de HipPeZ aangesloten webwinkel Girlystuff.nl

Girlystuff - button baggy met gratis haaraccessoires - HipPeZ