Next Level is een nieuw Deens cool merk voor modebewuste jongens en meiden, die te trendy zijn voor kids-wear.

De uitgebreide collecties bestaan uit jeans, tees, tops, hoodies, jackets, tunieken, leggings en underwear. De inspiratie komt uit de muziekwereld, Youtube en internationale jeugdculturen. Het uitgangspunt is dat hippe jeans gemixt kan worden voor verschillende looks. Next Level garandeert dat er tijdens het productieproces van de kleding geen gebruik wordt gemaakt van gevaarlijke stoffen en dat de productie zo milieuvriendelijk mogelijk verloopt volgens de OekoTex 100 standaard. Next Level is lid van UN’s Global Impact, dit garandeert dat bij de productie geen sprake is van slavenarbeid, kinderarbeid of discriminatie.

Tweenstore.nl verkoopt een zeer uitgebreide collectie van Next Level online. Het merk en de kleding worden steeds populairder ,vooral bij de jongens en meiden van 6 tot 14 jaar, die aan alle leefstijlen voldoen. Tweenstore.nl heeft een leuke collectie samengesteld om te laten zien dat er geweldige kleding is…

De eerste nieuwe voorjaarscollectie staat online, welke snel gevolgd wordt door de allernieuwste Next Level zomercollectie 2011. Frisse kleuren met hippe en stoere prints. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent. Tevens maak je bij Tweenstore.nl kans om een modechecque t.w.v. 100 euro te winnen. Ook nieuwsgrierig? Kijk dan snel op de site.