HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Neue Freunden geeft een extra gezellige dimensie aan het ontbijt

Hip gespot bij Houtspel – Ontbijten was nog nooit zo leuk als met deze houten ontbijtset van Neue Freunden. Deze houten ontbijtset bestaat uit een broodplank, beker met bekerhouder en een houten treintje. Gezamenlijk vormen zij een deel van een trein baan. Hij is uit te breiden met twee andere sets en je eigen houten treinbaan. Hoe leuk!

Neue Freunden - treinbaan ontbijtset - Houtspel - HipPeZ

Deze houten basis ontbijtset past op nagenoeg iedere houten treinrails, zo kun je de treinbaan verder uitbreiden over de hele tafel. De beker heeft een groot handvat, dat niet alleen handig is met drinken, het dient ook als tunnel voor de trein. Supertof zijn ook de bijpassende sets zoals de peper en zout trein en de eierhouder. De peper en zout trein bestaat uit twee treintjes met ieder een silo waarin je peper en zout kunt doen. Zo rijden ze moeiteloos van het ene eitje naar het andere eitje.

De eierdop heeft twee stukjes spoorrails en een houten eierhoudertje. Daarnaast is er een lepeltje die niet alleen perfect is om je eitje mee te eten, hij dient ook als spoorboom. Zo kun je hem mooi sluiten wanneer het peper en zout treintje langs komt, op het moment dat jij je eitje wilt eten.

Houtspel - neue freunden - ontbijtset - HipPeZ

Deze set is bedacht door twee vaders die een houten ontbijtplank maakten met twee groeven voor een treinrails. Na een jaar van proberen en uitdenken was het tijd om met deze set op de markt te komen. De ontbijtsets werden zo goed ontvangen dat ze al snel de aanvraag niet meer aankonden. Inmiddels wordt de productie van deze ontbijtsets uitbesteed aan kleine ambachtelijke werkplaatsen in Europa.

Zie jij jezelf al zitten met het gezin op bijvoorbeeld zondagmorgen aan het ontbijt? Je shopt deze houten ontbijtsets online bij Houtspel.nl

Houtspel - ontbijtset spoorbaan - Neue Freunden - HipPeZ