Net als Elsa uit Frozen

Zijn jouw kindjes ook zo dol op de Disney film Frozen? Kunnen ze geen genoeg krijgen van deze prachtige film en zingen ze alle liedjes mee? Dan maak je ze vast enorm blij met deze kostuums van Elsa de sneeuwkoningin uit het assortiment van Funidelia.

Disney frozen Elsa - Funidelia - HipPeZ

Voor alle trouwe fans van deze mateloos populaire Disney film zijn er prachtige jurkjes, pruiken en meer te verkrijgen bij Funidelia. Wij deden een kleine greep uit het assortiment. Het linker jurkje is een luxe uitvoering. De bovenkant van het jurkje en de mouwtjes hebben dezelfde kleuren als het transprante manteltje. Verschillende lovertjes op de jurk zorgen voor een subtiele sneeuwvlokdecoratie. Dit jurkje is verkrijgbaar in verschillende kindermaten.

In het rechter jurkje ben je meteen Elsa de IJskoningin, het jurkje heeft een bovenkant die aan alle kanten schittert, de mouwtjes en de tweede laag zijn transparant en voorzien van ijskristallen. En wanneer je helemaal op Elsa wilt lijken is er ook een bijpassende pruik, sneeuwwit, ingevlochten net als de echte Disney prinses.

Deze verkleedkleding staat garant voor urenlang speelplezier, thuis, op school of op een verkleedfeestje. Je shopt al deze Frozen producten – dus ook de mooiste outfits voor Olaf en Anna – bij de HipPeZ aangesloten webwinkel Funidelia.nl

Disney Frozen kostuums - Funidelia - HippeZ