Nananda Toys – Shopkins & The Grossery Gang

by Theresia on 23 juni 2017

in ► Kids Lifestyle, ★ Webwinkels, Hippez Blognieuws, Spelen

Voor alle kinderen die dol zijn op de trendy verzamelfiguurtjes Shopkins en The Grossery Gang uit Amerika is er goed nieuws! Nananda Toys heeft niet alleen een hele uitgebreide collectie, ze hebben ook als enige in Nederland de laatste collecties. 

Shopkins - Nanandatoys - HipPeZ

Shopkins zijn grappige figuurtjes van 3 á 4 cm groot en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, al dan niet met een schattige playset. Zo zijn er de Common – de gewone, Rare, Ultra rare en de Exclusives – deze zitten bij de playsets en de limited editions. Ieder seizoen heeft 100+ verzamelfiguurtjes en ook ieder seizoen heeft zijn eigen verpakking met een mystery pack, 5 pack, 12 pack en gemiddeld twee nieuwe playsets. Ook heeft ieder seizoen zijn eigen thema. Seizoen 7 heeft als thema Join the Party (muziek – taart – cadeautjes). De meisjes zijn er uren zoet mee.

Ook aan de jongens is gedacht, deze lijn heet The Grossery Gang. Waar het bij de meisjes zoet en lief is gaat het bij de jongens over stoer en stout. Hiervan zijn allebei de seizoenen te koop bij Nananda Toys.

The Grossery Gang - Nanandatoys - HipPeZ

Naast deze hippe verzamelfiguurtjes ben je hier ook aan het juiste adres voor My Mini Mixie Q’s, de schattigste collectibles van de wereld.

Bij Nananda Toys wordt je bestelling binnen 24 uur verzonden, betaald je snel en veilig met iDeal, Paypal, Bancontact, Afterpay en heb je zelfs de mogelijkheid om de bestelling af te halen. Vanaf €100 betaal je geen bezorgkosten.

►Direct shoppen bij HipPeZ webshop: Nanandatoys.nl

Ook interessant:

Previous post:

Next post: