Vannacht gaat de klok een uur achteruit, de wintertijd start en daarmee ook de donkere avonden. Tijd voor een gezellig lampje op de kinderkamer, zodat de kleintjes een fijn lichtje hebben tijdens het naar bed gaan. Wij hebben beestachtig leuke nachtlampjes voor de wintertijd voor jou gespot bij onze aangesloten webwinkels.

Nachtlampjes voor de wintertijd - Hippez 

Nachtlampjes voor de wintertijd

Een nachtlampje in de baby- en/of kinderkamer geeft een geruststellend en veilig gevoel voor de kleintjes. Het blijft toch vaak even wennen dat het vroeger donker is, het kan de kleintjes wat angstig maken. Om die geborgenheid en veiligheid te bieden zijn er veel verschillende soorten nachtlampjes die je al dan niet kunt instellen met een timer of laat branden zolang het nodig is.

Nachtlampje wintertijd walvis Cookielifestyle - Hippez

Nachtlampjes zijn er in heel veel verschillende vormen en maten. Bij de Hippez aangesloten webshops zijn er ook tal van beestachtig leuke nachtlampjes te vinden. Wij deden een greep uit het geweldige assortiment van deze webshops. Van een stoere dinosaurus tot een toffe lama en van de allersierlijkste zwaan tot een heus knuffelkonijn die zijn lichtje laat branden wanneer je hem knuffelt. Alle kinderlampen zijn veilig, kindvriendelijk en geven een fijn licht.

  • Dinosaurus lamp – House of diaster – Kdootjes.nl
  • Panda nachtlampje – Eef Lillimore – Dreumesenzo.nl
  • Nijlpaard mint nachtlampje – Petit Monkey – Lovelylittleone.com
  • Lama kinderlamp – Sass en Belle – Kidsdecoshop.nl
  • Ricecracker nachtlamp – Noodoll – Jutenjuul.nl
  • Konijn lamp – Rex London – Roosentijn.nl
  • Zwaan kinderlamp – Atelier Pierre Junior – Benikhip.nl
  • Walvis lampje – A Little Lovely company – Cookielifestyle.com
  • Konijn nachtlampknuffel – Zazu – Debabykraam.nl

Zijn ze niet prachtig allemaal? Kun jij kiezen? En zo zie je ook dat er veel verschillende nachtlampjes verkrijgbaar zijn. Of je nu op zoek bent naar een nachtlampje die je aandoet tijdens het in slaap vallen of toch dat knuffelzachte konijn die zijn lichtje laat branden wanneer je kindje wakker wordt.

Zoveel soorten, zoveel kleuren en zoveel afmetingen, zo is er voor iedere baby- of kinderkamer een bijpassend nachtlampje. Die het overigens ook erg goed doen als kraamcadeau of als cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas en kerst.

Op zoek naar nog meer inspiratie voor het liefste lichtpuntje in de baby- en/of kinderkamer? Lees hier verder >>>