HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Nachtlamp Joseph konijn

Oud

Hartveroverend mooi vinden wij Joseph, het grote konijn dat jouw kindje licht en veiligheid biedt wanneer het gaat slapen. Joseph is niet alleen ontzettend leuk wanneer hij zijn licht verspreidt, ook zonder licht is hij een echte eyecatcher in iedere baby- en kinderkamer. Deze te schattige nachtlamp is verkrijgbaar bij JutenJuul.nl.

rose-in-april-online-kopen-bij-jutenjuul-HipPeZ

Nu het alweer snel donker wordt en veel kinderen al in schemer of donker naar bed gaan is dat voor velen toch weer even spannend. Deze schattige nachtlamp van Rose in April maakt het naar bed gaan en inslapen een stukje fijner voor jouw oogappeltje. Met zijn afmeting van maar liefst 58cm heb je ook echt een statement in de baby- of kinderkamer. Nachtlamp Joseph konijn staat superleuk op een plankje maar ook op een nachtkastje of tafeltje naast het bed. Zeer decoratief en laat ieder hart smelten, en zeg nou zelf, heeft hij jouw hart ook al veroverd?

rose-in-april-nachtlamp-konijn-joseph-2-jutenjuul-HipPeZ

Joseph biedt een mooi zacht licht, maakt de kamer van jouw kindje knus en laat het met een gerust hart inslapen. Ook fijn om nog even gezellig samen een boekje te lezen voor het slapen gaan, terwijl Joseph op een krukje naast het bed zit. Of wat dacht je van een nachtvoeding bij je baby, lekker warm in de babykamer, samen in een stoel bij het gezellige licht van Joseph konijn. Het licht zorgt ervoor dat je zelf ook lekker soezerig blijft en na de voeding weer heerlijk door kunt slapen.

Nachtlamp Joseph konijn is van het mooie Franse kinderkameraccessoireslabel Rose in April. Een stijlvolle en prachtige nachtlamp waar je jarenlang plezier van zult hebben. Joseph wordt een echt vriendje van jouw kleintje. Joseph is inmiddels al zo populair in Nederland dat hij de winkel uitvliegt, dus wees er snel bij. Je shopt hem online bij Jutenjuul

rose-in-april-nachtlamp-konijn-joseph-1-jutenjuul-Hippez