Naar school met Minions of Emoji in je schooltas!

by Theresia on 30 augustus 2017

in ► Kids Lifestyle, Eten & Drinken, Onderweg

PERSBERICHT – In stijl naar school gaan doe je natuurlijk samen met Rosti Mepal! Het schoojaar gaat binnenkort in heel Nederland weer beginnen en het is de hoogste tijd voor een nieuwe schoolbeker en lunchbox. Nieuw in het assortiment van Rosti Mepal Shop is de Emoji-collectie.

Rostimepalshop - emoji - HipPeZ

De hippe Emoji-collectie bestaat uit een lunchbox, schoolbeker en pop-up beker. Deze vrolijke figuren, te zien in de gelijknamige film, maken van iedere schoolpauze gegarandeerd een feestje.

Terug van weggeweest zijn de Minions artikelen, natuurlijk bekend van de ‘Verschrikkelijke Ikke’ films. De schoolbeker, pop-up beker en de lunchbox zijn voorzien van een vrolijk Minionsprintje. Stuart, Kevin en Bob beleven met een beetje fantasie zelfs op de Rosti Mepal lunchartikelen de spannendste avonturen.

Met de fruitbox van Rosti Mepal wordt het meenemen van stukjes fruit kinderspel. De Campus fruitbox past in de lunchbox, is onbreekbaar en mag gewoon in de vaatwasser.

Rostimepalshop-minions campus - HipPeZ

Hele generaties kinderen hebben hun eten en drinken al mee naar school genomen in een lunchbox en schoolbeker van Rosti Mepal. De trommels en bekers sluiten goed af, zijn eenvoudig schoon te maken en kunnen uiteraard tegen een stootje. Voor een gegarandeerd lang gebruiksplezier! De verkoopprijzen variëren tussen de €3,99 en €8,99.

Sinds de oprichting van Rosti Mepal in 1950 is Mepal een vertrouwd gezicht op de Nederlandse markt en staat synoniem voor duurzame kunststof consumentenproducten. De productie kenmerkt zich door kwaliteit, ontwerp en functionaliteit. De productlijnen houden verband met bewaren, bereiden, serveren en meenemen van voedsel en drank.

Je shopt de hippe schoolartikelen bij HipPeZ aangesloten webwinkel Rostimepalshop.nl

Rostimepal-campus-HipPeZ

Ook interessant:

Previous post:

Next post: