MyMepal kinderbestek – uniek en gepersonaliseerd

by Theresia on 16 mei 2018

in ► Kids Lifestyle, ► Zwanger & Newborn, Eten & Drinken, Kraamcadeaus

Wil jouw kindje zelluf eten of ben je op zoek naar een uniek kraamcadeau? Superleuk en uniek te verkrijgen bij MyMepal.com zijn de kinderbesteksets. Dit toffe MyMepal kinderbestek is te personaliseren met naam en afbeelding naar keuze. Erg leuk voor jouw kleintje of als kraamcadeautje.

kinderbestek MyMepal - hippez

MyMepal kinderbestek

Het gepersonaliseerde kinderbestek van MyMepal heeft de vertrouwde Mepal kwaliteit en bestaat uit een vork, lepel en mes die geschikt zijn voor de kleine kinderhandjes. Erg leuk en handig wanneer jouw kleintje zelf wil gaan eten, dit unieke gepersonaliseerde besteksetje is daar uitermate geschikt voor. Een mesje wat niet scherp is, een fijn formaat lepel en vork, iets waar jouw kleine dreumes al lekker mee aan de slag kan.

Nog leuker is dat je dit besteksetje kunt laten personaliseren met naam en afbeelding naar keuze. Met tien verschillende soorten afbeelding zit er altijd iets voor je tussen. Zo kun je kiezen uit een brandweerwagen, ster, eenhoorn, kroon, bloem, prinses, olifant, leeuw, tijger en een uil. Zo is bijvoorbeeld de leeuw ontzettend leuk wanneer de kleine deze als sterrenbeeld heeft. Of wat dacht je van de eenhoorn voor een klein meisje en de brandweerwagen voor een klein mannetje? Alle afbeeldingen zijn erg leuk om te zien.

MyMepal kinderservies - HipPeZ

Uniek gepersonaliseerd kinderbestek

Met de handige ontwerptool kun je de naam van de kleine handig op het bestek plaatsen, typ de naam in, kies het lettertype en maak je keuze uit maar liefst 13 kleuren. Zo ontwerp je een bestekset waar je kleintje veilig mee kan eten. Daarnaast blijft het de rest van zijn/haar leven een prachtig aandenken. Deze sets hebben de kwaliteit die je van Mepal mag verwachten, het kan tegen een stootje en het mag in de vaatwasser.

Je shopt dit toffe kinderbestek uniek bij MyMepal.com. Het kinderbestek wordt geleverd in een leuke geschenkverpakking, zo kun je het dus ook direct naar de ontvanger laten verzenden. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden.

MyMepal gepersonaliseerd kinderbestek - HipPeZ

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: