MyCards – groot assortiment design geboortekaartjes

by Theresia on 17 februari 2016

in ► Zwanger & Newborn, ★ Webwinkels, Geboortekaartjes, Hippez Blognieuws

MyCards.nl heeft een groot aanbod design geboortekaartjes. Voor elke ouder het juiste kaartje. Of het nu gaat om jullie eerste, tweede, derde of vierde kindje of een tweeling, met het uitgebreide assortiment aan kaartjes vind je hier vast wat je zoekt. MyCards werkt uitsluitend samen met geselecteerde professionele designers die hun werk met liefde en passie uitvoeren.

MyCards-geboortekaartjes-HipPeZ

Met de keuze uit klassiek, hip, stoer, lief en Arabisch is er voor iedere ouder in blijde verwachting een mooi aanbod aan geboortekaartjes. Het is ook mogelijk om een kaartje te maken waarop je het eigen gezin kunt samenstellen, zo wordt het nog persoonlijker. En heb je zelf al een kaartje in gedachten of al zelf ontworpen, bij MyCards kun je ook dat kaartje uploaden en laten afdrukken. De kwaliteit staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel, zo wordt er uitsluitend gewerkt met de beste papiersoorten en is de kwaliteit voor drukken erg belangrijk.

Bij MyCards.nl heb je de keuze uit 5 verschillende soorten papier, 18 kleuren enveloppen, een echte proefdruk voor maar € 1,-, gratis verzenden én bestelt voor 18:00 uur is de volgende werkdag in huis.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: MyCards.nl

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: