Een meisjeskamer veranderen dat kan heel eenvoudig met een toffe muursticker van Topmuurstickers. Heb jij de nieuwe meisjeskamertrends muurstickers als gezien? Deze is ontzettend leuk en maakt vele meisjes heel blij. Met de keuze uit bijvoorbeeld een eenhoorn, een fee met naam van je kindje of een paarden muursticker. Te leuk allemaal. Een nieuwe kamer in een handomdraai.

Meisjeskamertrends muurstickers - Topmuurstickers - HiPPeZ

Meisjeskamertrends muurstickers

Is jouw meisje toe aan een nieuwe kamer of misschien alleen aan een nieuw thema? Ga je schilderen, krijgt ze een nieuwe kleur of doe je het met wat decoratie? Het kan heel eenvoudig, ook wanneer de basis van de kinderkamer goed is kun je met een muursticker een geheel nieuw thema toevoegen. Nieuw in het assortiment van Topmuurstickers zijn de unicorn in full color, het paard in zijaanzicht en de fee die je kunt personaliseren met de naam van jouw kleine meisje.

Kleine en grote meisjes

Er zijn bij Topmuurstickers tal van mooie muurstickers verkrijgbaar, voor kleine en grote meisjes en uiteraard ook voor de jongens. Neem bijvoorbeeld die kleurrijke eenhoorn, die kan al vanaf dag een in de babykamer, maar doet het ook super bij meisjes die al iets groter zijn. Hij blijft magisch, en met zijn mooie kleuren geeft deze muursticker gelijk vrolijkheid aan de meisjeskamer.

Kinderkamertrends meisjeskamer muursticker fee - topmuurstickers - Hippez

Babykamer voor een meisje

Ook superleuk voor de babykamer wanneer je een meisje verwacht is de muursticker fee. Deze sprankelt en is te personaliseren met de naam van jullie dochtertje. Hoe schattig is dit boven de commode of het bedje van jouw kleine roze wolk? De muurstickers zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren en afmetingen zodat jij altijd een muursticker ontvangt in de favoriete of meest passende kleur en formaat. En wanneer je de muursticker graag op het raam wilt plakken als bijvoorbeeld de geboorteaankondiging, bestel hem dan in spiegelbeeld. Fijne he, zoveel mogelijkheden. Je kunt ze zelfs als sjabloon bestellen zodat je zelf met verf aan de slag kunt gaan.

Paardenmeisjes opgelet

En dan voor de paardenmeisjes is er ook een nieuwe muursticker. Deze keer een zijaanzicht van een paardenhoofd. Helemaal geweldig wanneer dit het lievelingsdier is van jouw dochter, of zoon kan natuurlijk ook. Ook deze is verkrijgbaar in vele kleuren en afmetingen.

De muurstickers zijn makkelijk aan te brengen, en het gaat nog simpeler met een rakel. Bovendien zijn de stickers ook weer makkelijk verwijderbaar en laten ze geen lijmresten na. Dat is nog eens handig wanneer je graag het kamertje van je kindjes regelmatig veranderd.

Je shopt deze en nog veel meer prachtige kinderkamertrends muurstickers online bij Topmuurstickers.nl

Muursticker paard - topmuurstickers - Hippez

Op zoek naar meer toffe muurdecoratie voor de kinderkamer? Kijk hier verder >>>