Muurstickers paard voor paardenmeisjes en hun slaapkamer

Met een toffe muursticker creëer je in een half uurtje tijd een geheel nieuwe uitstraling in de baby- of kinderkamer. Voor alle paardenmeisjes heeft Topmuurstickers.nl de leukste muurstickers paard in verschillende afbeeldingen. Kijk en geniet mee. 

Muurstickers paard - Topmuurstickers - HiPPeZ

Muurstickers paard

Voor alle lieve, stoere en sportieve paardenfans heeft Topmuurstickers een geweldig leuk assortiment interieurstickers van paarden. Van een prachtig paardenhoofd tot een heus paard op je muur in een kleur naar keuze. Topmuurstickers heeft deze muurstickers paard niet alleen in verschillende afmetingen, ook er is er een ruime keuze aan kleuren. Met ruim 50 kleuren is er voor iedere meisjeskamer een bijpassende kleur, maar uiteraard kun je ook kiezen voor de stoere zwarte of wat dacht je van een metallic kleur? Die geeft een stoere en trendy uitstraling.

Een nieuwe look in een handomdraai

Het opbrengen van de muursticker is niet moeilijk. Het enige wat je nodig hebt is een schone, stofvrije en vlakke ondergrond, een muursticker en een rakel. De instructies voor het plakken worden bijgeleverd waardoor het echt een makkie wordt.

Je kunt de interieurstickers dus op verschillende ondergronden plakken, naast een muur is ook een deur of een kast geschikt, of denk eens aan een raam of een spiegel. Je kunt de interieurstickers ook in spiegelbeeld bestellen, dat is handig wanneer je de sticker op het raam wilt plakken. De stickers worden gemaakt van een hoge kwaliteit vinyl en laten na het verwijderen geen lijmresten achter.

muursticker-paard-manen-Topmuurstickers - Hippez

Sjabloon ipv muursticker

Wanneer je geen gladde ondergrond hebt zoals bijvoorbeeld glasvezelbehang, dan kun je kiezen voor een sjabloon. Deze plak je makkelijk vast met schilderstape op de gewenste plek en stempel je daarna de verf in het sjabloon. Wanneer je de sjabloon weer verwijderd heb je de afbeelding op je muur staan. Ook dit is mogelijk bij Topmuurstickers.nl

Je bestelt deze en vele andere toffe muurstickers en sjablonen handig online bij Topmuurstickers.nl en wanneer je een afwijkende maat wil of maatwerk ben je hier ook op het juiste adres.

muursticker-paard-Topmuurstickers - Hippez

Op zoek naar meer hippe interieurstickers? Lees hier verder >>>