De kinderkamer en/of babykamer geef je heel eenvoudig een geheel eigen stijltje met een muursticker. Kinderkamer muurstickers zijn er in heel veel verschillende vormen, maten en afbeeldingen. Van lieve teksten tot de allerleukste afbeeldingen en van vrolijk tot best een beetje stoer. Topmuurstickers heeft een heerlijk assortiment muurdecoratie voor alle kleine en grote kinderen. Kijk maar mee.

Muurstickers kinderkamer

Met een muursticker geef je een babykamer of kinderkamer direct een geheel eigen uitstraling. Of je nu kies voor een kleurrijk kamertje of een mooie basic kamer met de muursticker als statement. Zo kun je bijvoorbeeld voor jouw kleine superheld een stoere Batman sticker kiezen.

Deze staat perfect in een monochrome kinderkamer. Een mooie witte basis tover je in een mum van tijd om tot een superheldenkamer met deze sticker en wat bijpassende zwart-witte accessoires en bijvoorbeeld de trendkleur geel. En wil je de kinderkamer nog iets persoonlijker maken, deze muurstickers zijn ook verkrijgbaar met de naam van je kindje. De interieurstickers zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en maten. Bovendien kun je hem ook in spiegelbeeld bestellen zodat je hem op het raam kunt plakken.

Leuk hierbij is voor de kleintjes de bijpassende groeimeter. Deze is nieuw in het assortiment van Topmuurstickers en een perfecte toevoeging om de groei van jouw kleine batman bij te houden.

Muurstickers kinderkamer topmuurstickers HipPeZ

Flamingo sticker fun

Met een interieursticker geef je niet alleen een bepaalde sfeer aan het kamertje, het kan ook het uitgangspunt zijn voor een bepaalde kleur. Zo is er bijvoorbeeld de muursticker flamingo koppel. Twee roze flamingo’s met hartjes. Hoe leuk is het dan om de kleur roze door te voeren in de accessoires van de babykamer of kinderkamer. Dit koppeltje is te verkrijgen in heel veel verschillende maten. Van 40 x 50 centimeter tot wel 115 x 143.7 cm. Het is maar net hoe groot je hem wilt hebben op de muur. Ook leuk is om een grote sticker op de muur te plakken en de kleinere terug te laten komen op bijvoorbeeld het bedje of een kastdeurtje.

Het enige dat je nodig hebt voor zo’n toffe sticker is een stofvrije, gladde ondergrond. De stickers kunnen dus ook op een deur of raam geplakt worden. Dat gaat heel handig met een rakel. Bovendien zijn de stickers ook weer makkelijk verwijderbaar waarbij de muren niet beschadigd raken. Handig wanneer je kleintje toe is aan een nieuwe kamer.

muurstickers - kinderkamer-flamingo-koppel-Topmuurstickers-hippez

Muurstickers babykamer

Voor een kleine spruit op komst is het ook te lief om een passend babykamertje in te richten. Ook hiervoor zijn er tal van toffe interieurstickers te verkrijgen. Erg schattig vinden wij deze met Goodnight moon. De mooie maan en de tekst geven een zachte uitstraling aan het liefste kamertje van het huis. Met de keuze uit maar liefst 52 kleuren is er altijd eentje bij die perfect aansluit bij het kleurenpalet die jij hebt gekozen. Met maar liefst acht verschillende afmetingen is er voor iedere muur een passende maat.

Veel muurstickers zijn ook verkrijgbaar als sjabloon, dus wil je zelf creatief aan de slag met verf dan is dit een mooie start.

Je shopt deze en nog veel meer prachtige babykamer muurstickers en kinderkamer muurstickers online bij de HiPPeZ aangesloten webwinkel Topmuurstickers.nl

muurstickers babykamer topmuurstickers hippez

Op zoek naar nog meer toffe muurstickers? Lees hier verder >>>