Nu het buiten steeds kouder wordt zijn mutsjes en sjaaltjes voor je baby, peuter en kleuter niet overbodig. Een goed mutsje vinden is nog best een uitdaging. Je wilt graag dat de muts het hoofdje en de oortjes warm houdt én dat het goed blijft zitten. Noddles heeft mutsjes en sjaaltjes in het assortiment die goed blijven zitten, lekker warm zijn én er trendy uitzien. Handmade en fairtrade.

Mutsjes en sjaaltjes van Noddles

Noddles Amsterdam, wie kent het nog niet? De toffe broekjes zijn bekend in binnen- en buitenland. In de koudere maanden heeft Noddles een heel tof assortiment mutsjes en sjaaltjes voor de allerkleinsten newborn baby’s tot de kleutertjes. Deze mutsjes doen denken aan de ijsmuts of schaatsmuts van vroeger qua model. En dat is niet voor niets. Dit modelletje zorgt ervoor dat hij goed blijft zitten, bij wat ze ook doen. Ook tijdens het dragen in de draagzak blijft het babymutsje fijn en op de juiste manier zitten.

Je kunt de mutsjes handig vastknopen, maar ook los blijven ze goed zitten en houden ze het bolletje en de oortjes lekker warm. En dan de printjes…… ook die zijn weer te leuk dit seizoen. Net zo leuk als de broekjes, zijn ook hier de printjes weer helemaal te gek. Van een vrolijke cactus tot een dinosaurus en van een piloot met luchtballonnen tot tractors.

Mutsjes en sjaaltjes Noddles - Hippez

Binnenstebuiten mutsjes

De mutsjes en sjaaltjes van Noddles worden handgemaakt in eigen atelier in Amsterdam. De dames achter Noddles gebruiken hiervoor de allermooiste kwaliteit stoffen die ook öko-tex 100 gecertificeerd zijn. Goed voor het tere huidje van je baby en kindje en voor het milieu.

Wat ook zo leuk is aan deze toffe mutsjes, ze zijn dubbelzijdig draagbaar. Dus binnenstebuiten is met deze mutsjes alleen maar leuk. De binnenzijde heeft een net zo leuk printje, zo kun je lekker afwisselen en heb je twee mutsjes in één.

noddlesmodels_stella_mutsje_rhino_Noddles - Hippez

Mix and match

Bijpassend bij deze mutsjes zijn er hippe infinity sjaaltjes. Deze zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, afhankelijk van de leeftijd van je kindje. Ze zijn dubbellaags, lekker zacht en hebben stuk voor stuk een aansprekende print. Leuk om te matchen, een mutsje en sjaaltje in dezelfde print.

En ben je helemaal dol op één printje in het bijzonder, dan is het ook leuk om in dat printje een broekje te bestellen. Deze dragen heerlijk, staan superfijn en zijn door de langere boordjes wel twee maten lang te dragen.

Deze mutsjes en sjaaltjes van Noddles shop je samen met de leukste broekjes online bij de Hippez aangesloten webshop Noddles.nl En welke vind jij de allerleukste?

Noddles muts-graafmachines-Wessel - Hippez

Benieuwd naar de broekjes, wikkeldekens en meer moois van Noddles? Lees hier verder >>>