MusthaveZ | hippe poncho van Agatha Ruiz de la Prada

by Theresia on 9 november 2013

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Meisjeskleding, Mode MusthaveZ, Spaanse merken

MUSTHAVEZ – Zo af en toe kom je op het world wide web zulke mooie kinderkleding tegen, die moet je gewoon laten zien. Zo ook deze keer, maak kennis met deze hippe musthaveZ, Roodkapje zou er onmiddellijk jaloers op worden; de ontzettend gave poncho van Agatha Ruiz de la Prada.

Hip en handig dat is de perfecte omschrijving van deze te gekke rode Spaanse poncho uit de Junior Couture collectie van Agatha Ruiz de la Prada. Deze rode poncho heeft een houtje-touwtje sluiting waarbij de knoopsluiting van skai leer is gemaakt die om de langwerpige goedkleurige knoop wordt geslagen. De jaszakken zijn gemaakt van een synthetisch craquelé leer. En als finishing touch staat der merknaam Agatha Ruiz de la Prada geborduurd in de zoom. Dit hippe Spaanse merk draag je met trots!

Hip & handig voor even snel in de auto, op de iets minder koude dagen, maar eigenlijk staat hij altijd prachtig. Deze musthaveZ is verkrijgbaar in de maten 3 tot en met 8 jaar bij de hippeZ webshop Spaanse kinderkleding, net als vele andere mooie kleding van de hipste Spaanse merken.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: