Moussaillon – hippe regenkleding voor boykies

Bij HipPeZ shop Boykie vonden wij hippe regenkleding voor boykies van het Franse merk Moussaillon. Moussaillon staat bekend om de uitstekende kwaliteit en de Bretonse streep die je terug vindt in alle kleding.

Er zijn verschillende varianten te krijgen, wij vielen gelijk voor dit gele setje. De vrolijke gele regenjas voor jongens. Een stoere jas met capuchon in een opvallend gele kleur.

Deze trendy regenjas is gevoerd in een
Bretons streepje van blauw met wit. Het jasje sluit met een rits en een klittebandsluiting, echt waterdicht dus. Om het plassenstampfeest helemaal compleet te maken zijn er bijpassende gele laarsjes te koop.

Boykie heeft van dit mooie Franse merk Moussaillon verschillende uitvoeringen van regenlaarsjes in het assortiment. Gestreept in blauw met wit maar ook met verschillende kleurtjes. Daarnaast is er in de regenjasjes keuze uit geel, donkerblauw en transparant met blauwe Bretonse streepjes. Net welke jij het leukste vindt.

In principe zijn de artikelen in alle gangbare maten verkrijgbaar. Staat de maat die je zoekt er niet bij in de Boykie shop, mail dan.  De artikelen kunnen nabesteld worden.

Boykie
Nieuwe en outlet kinderkleding (0-16 jaar) alleen voor jongens. Eigenwijs, stoer en kleurrijk.