Monta Soccer voor de hippe & sportieve kids

by Theresia on 16 december 2013

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken, Sale

Wanneer kinderen ouder worden ontwikkelen ze hun eigen smaak. Qua eten, uiterlijk en qua kleding. Opeens worden heel veel dingen, die daarvoor nog helemaal hip waren in hun ogen, nu opeens heel kinderachtig en moet er een nieuwe stijl komen. Met een puber in Da house weet ik daar als moeder alles van. Zomaar een shirt voor ze meenemen gaat dan niet meer op, die blijft dan meestal onaangeroerd in de kast liggen.

Zelf de kleding uitzoeken werkt het beste, maar wat als ze niet van shoppen houden? Dan ga je op zoek op het world wide web. Onze oudste is een echte voetballiefhebber. Als hij niet hoeft te trainen of een wedstrijd hoeft te keepen dan gaat hij wel een potje voetballen met zijn vrienden en zelfs op de Playstation wordt voetbal gespeeld. Een echte die-hard dus. Daar hoort een stoer kledingmerk bij. Monta Soccer!

Monta Soccer Junior is een stoer en sportief  kledingmerk uit Nederland. Monta is ontwikkeld door Edgar Davids. Monta is er voor hen die van (straat)voetbal hun passie hebben gemaakt. Die voetbal als levensstijl hebben, zij die voetbal in hun bloed hebben. Voor hun is er Monta Soccer! Naast de hippe prints zie je ook regelmatig een afbeelding van een voetbalspelende Edgar op de shirts voorbij komen.

Stoere prints kleuren de shirts, een onderscheidend merk die je onmiddellijk herkent wanneer je het tegenkomt. Naast de hippe longsleeves zijn er vesten maar ook (trainings)broeken en zelfs ondergoed. Een merk voor de stoere voetbalkids, jong en volwassen want het merk houdt niet op bij 176.

De hippe kleding van Monta Soccer shop je nu extra voordelig bij Sammikids-kinderkleding. Een webwinkel waar je voor je zoon maar ook je dochter goed kunt slagen. Nu met de sale is het nog aantrekkelijker, leuk om een nieuw merk te proberen of je slag te slaan en de favoriete merken van je kids heel voordelig in huis te halen. Win-win situatie!

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: