Monsterlijk hippe collectie van Bóboli

by Theresia on 28 oktober 2013

in ► Kids Fashion, Babykleding, Jongenskleding, Spaanse merken

Wat een storm! Tijd om op zoek te gaan naar heerlijke, warme en hippe winterkleding en accessoires. Wij vinden de hippe Spaanse collectie van Boboli monsterlijk leuk.

Wat dacht je van dit super leuke monster mutsje van Bóboli?  Super lief voor jouw kleine monster in de leeftijd van 1,5 tot 2 jaar. Wat staat dat leuk boven zo’n ondeugend koppie, voor op de fiets of in de buggy. Zie je het al voor je?  Lekker warm bolletje en geen wind in de kwetsbare oortjes én hip voor de dag komen. Dat lukt met dit hippe mutsje.

Dit monsterlijke leuke mutsje en deze vrolijk gestreepte trui shop je snel en simpel bij Spaanse kinderkleding. Het heerlijk warme en altijd goed te combineren vrolijke streepjes truitje is verkrijgbaar in de maten 62 tot en met maat 104.

Met dit weer kun je misschien ook nog wel een paar fijne, trendy regenlaarzen gebruiken zodat je kleintje lekker door de plassen en de gevallen bladeren kan stampen, ook die heeft Boboli. Je kunt voor de boys kiezen voor de gestreepte variant of de pittige voor de echte ster!

Deze laarsjes zijn gevoerd en bovenin af te sluiten door het koordje aan te trekken. Lekker warm en waterdicht. Laat de herfst maar komen. Deze, en nog veel meer hippe Spaanse kinderkleding koop je bij de gelijknamige shop!

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: