Molo zomer 2014 net even anders

by Theresia on 28 februari 2014

in Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Molo shirt tijgerMolo is net even anders. Sprankelend kleurrijk en functioneel hip. Om molo kun je niet heen. Wie het draagt, valt op. En met de zomercollectie 2014 is het niet anders.

Molo prints
Molo valt op door de verrassende prints. Neem nou het pandaprint jurkje met helder groen, zwart en wit. We love it! Combineer het met de witte legging met zwarte sterretjes en je begrijpt de visie van molo: kekke prints, gedurfde combinaties en een mooie pasvorm.

Fun voorop
Molo is krachtig van kleur, stoer en vooral fun. Op het shirt Renzo staat niet zomaar een tijger. Je hebt een 3D-brilletje nodig om hem goed in beeld te krijgen. Ook de longsleeve Rasmus is een eyecatcher met een autopark op de borst en sterren op de mouwen. Toppers uit de zomercollectie 2014!

Molo is mooi
Molo is een Deens merk en dat vertaald zich in comfort, kwaliteit en een mooie snit. Dit zien we ook terug in de zomercollectie 2014. Fijne leggings en lekkere joggingbroeken met mooie details en een mooie afwerking. Mooi op zijn Deens is smuk. En we kunnen wel zeggen, Molo’s zomercollectie 2014 is heel ‘smuk’! Molo is verkrijgbaar bij HipPeZ shop Zazou.eu.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: