MOLO swimwear, zo’n heerlijk Deens merk dat er altijd uitspringt met kleurrijke en pakkende prints. Zo ook op de badmode, en wat dragen de kinderen het allerliefste met dit weer? Precies, zwemkleding! Met dit heerlijke weer met nu al zomerse temperaturen mag een mooie collectie badkleding dan ook niet ontbreken in de kast van jouw kind.

MOLO swimwear - Roosentijn - HipPeZ

MOLO swimwear – vrolijk als de zomer

RoosenTijn.nl heeft deze hippe collectie MOLO swimwear in het assortiment. Of je nu op zoek bent naar een kleurrijk badpak, een toffe bikini of een stoere zwemshort, hier hebben ze de allerleukste modellen. Van coole ananassen tot vrolijke schelpen en van gevaarlijke haaien tot een grappig nijlpaard.

De zwemkleding van MOLO is lekker soepel en stretchy, het draagt dus ook heel fijn naast dat het er geweldig uit ziet. Daar houden we van bij HiPPeZ. Het fijne aan de badkleding van MOLO is dat alle badmode gemaakt is met UPF40+ zonprotectie, zodat jouw kind onder de badkleding alvast goed beschermt wordt tegen de schadelijke UV stralen van de zon.

MOLO swimwear Roosentijn HiPPEZ

Van top tot teen

Naast de badpakken, bikini’s en zwembroeken zijn er ook een aantal zwemshirts en shorts in het assortiment. Leuk om zo in te zwemmen maar ook top om zo’n broekje te dragen naar het strand als matching outfit. En wat dacht je van de teenslippers? Zo leuk om hetzelfde printje van de badkleding te combineren met deze toffe slippers. Kies voor de schelpjes voor de meisjes en de stoere stingrays voor de boys. Succes verzekerd!

Roos en Tijn heeft nog een leuke collectie hangen, waarvan enkele van vorige seizoenen. En die zijn nog steeds net zo leuk, en ze zijn prettig geprijsd. Deze artikelen waarvan er nog maar een beperkt aantal maten zijn zijn namelijk afgeprijsd. Zo loopt jouw kleintje er straks hip bij en geniet jij van de korting. Ga snel kijken voor het allemaal al weg is. Roosentijn.nl

molo-zwembroek-Roosentijn-Hippez

Op zoek naar nog meer hippe zwemkleding? Lees verder >>>