MOLO swimwear ’16 is gevaarlijk hip!

by Theresia on 23 december 2015

in Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Oke, bij het zien van deze fantastische nieuwe collectie badkleding van MOLO krijg je acuut zin in de zon, de zee en het strand! Met deze collectie lijkt het in één klap zomer te zijn, op je beeldscherm dan. Maar oei oei oei wat is de nieuwe collectie geweldig, stoer, vrolijk en hip! 

moloboys2016-roosentijn-hippez

De jongens hebben deze collectie van MOLO wel wat lef nodig om de zwemkleding aan te doen. Het vergt tenslotte toch wat moed om een zwembroek met krokodillen aan te trekken, of die van de haai die toehapt…….ga er maar aanstaan. Voor de jongens die dat toch wel heel erg spannend vinden zijn er ook sportieve prints van bijvoorbeeld surfboards. Tja, een stoere surfdude, dat is toch onweerstaanbaar?

Vanaf dit seizoen kun je bij Roos en Tijn ook swimshirts kopen met een bescherming van maar liefst UVF40+. Dat is nog eens een fijne bescherming voor de rug, schouders en bovenarmen. En natuurlijk in net zulke hippe printjes als de zwembroekjes. Mix and match er maar op los.

molo2016-swimweargirls-roosentijn-hippez

Deze MOLO shirts zijn ook voor de girls te koop. Naast de o-zo-leuke wil-ik-ook-allemaal badpakken en broekjes. Een ananas, een badpak vol vrolijke papegaaien of een gezellig onderwater tafereeltje. Zoveel leuks, fris, vrolijks en hips dat je er zomaar van uit je winterblues schiet! En mocht je nog niet op vakantie gaan naar een fijn tropisch oord, in het plaatselijke zwembad, tijdens zwemles en diplomazwemmen maak je hier ook zeker de blits mee. Vertel, welke vind jij nu de allerleukste voor jouw kindje?

Tot 1 maart 2016 ontvang je bij iedere bestelling bij Roos en Tijn een unieke code, met die code maak je kans op een GoPro Hero 4 Black camcorder. Houdt die flyer dus goed in de gaten. En sinds kort kun je bij Roos & Tijn ook achteraf betalen via Billink.

win-een-gopro-hero-4-camcorder-bij-roos-tijn

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: