MOLO heeft de lente in haar bol | hippe nieuwe collectie online

Oud

Hoewel de winter nog moet beginnen heeft Molo de lente al in zijn bol! En eigenlijk vinden wij dat op de redactie bij HipPeZ helemaal niet erg. Terwijl we gaan genieten van het heerlijke winterweer wat ongetwijfeld nog gaat komen kijken we ook al reikhalzend uit naar het voorjaar. Geniet je even mee van al het mooist voor de komende lente?

Nu al zijn diverse mooie items van dit Deense topmerk Molo binnengekomen bij Roos & Tijn. De lentekriebels komen vanzelf als je de geweldige bloesemprint voor meisjes hebt gezien! Je vindt deze straks op shirts en jurkjes, maar je kunt er nu al van genieten, want de hemdjes en rugzakken met deze prachtige fotografische bloemenprint met vogeltjes zijn nu al verkrijgbaar! Eind december zullen de jurkjes en shirtjes snel volgen.

Voor de jongens zijn de haaienshirts binnen ! Haaien zijn al vaker in de collectie geweest bij Molo en iedere keer een doorslaand succes. De print is natuurlijk ook deze keer weer anders (lees: uniek ), en weer zeer geslaagd. Menig kinderhartje zal er sneller door kloppen…………….Voor de jongens komen er nog meer gave prints: wat dacht je van krokodillen? Welke stoere jongen durft die aan?

Nu al online zijn de singlets en rugzakken met geparkeerde autootjes online. Ook deze zijn een echt jongensitem! Ga je mee genieten van alle vrolijkheid die Molo biedt bij Roos & Tijn?