Molo artjeans – koop ‘m, kleur ‘m, tag ‘m & win €200,- Molo shoptegoed

by Theresia on 9 februari 2015

in ★ Winacties & Kortingen, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Molo artjeans, een nieuw stijltje ontwerp fantasie. En hoe! In zijn kale vorm is deze broek al ge-wel-dig, laat staan dat je hem ‘gebruikt’ zoals hij bedoeld is. De Molo jeans Alisa cartoon is van een klasse apart. Een jeans in zwart wit die van boven tot onder voorzien is van mooie striptekeningen. Super origineel natuurlijk.

Molo Art jeans Hippez

Molo jeans Alisa Cartoon, wat kan je ermee?
Bij deze mooie jeans wordt een pakketje geleverd met watervaste stiften. Ineens ben je je eigen ontwerpster! Kleur de fantastische strip van deze Molo jeans Alisa Cartoon in en maak je eigen unieke jeans om aan te trekken. De watervaste stift zorgt ervoor dat je strip ook na het wassen nog mooi op kleur is. Leuk om te dragen en nog leuker om te showen!

molo_broek_alisa_cartoonMolo jeans Alisa Cartoon winactie
Door je eigen unieke Molo jeans Alisa Cartoon te showen maak je ook nog eens kans op een look van Molo ter waarde van € 200,00!
Wat moet je hiervoor doen?
1. Koop de Molo Jeans Alisa Cartoon voor je dochter
2. Laat je dochter de jeans inkleuren zoals zij hem leuk vindt om te dragen
3. Maak een foto
4. Upload de foto in de social media, Facebook & Instagram voor 1 mei 2015 met de hashtag #moloartjeans en tag molo in je bericht. Na die datum gaat Molo5 winnaars trekken die ieder een shoptegoed winnen van €200,-. Dan heb je naast die geweldige jeans ook nog eens een andere leuke Molo look te pakken!Zazou

 

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: