Mio my Mio is een sprookje van Astrid Lindgren, maar het is ook een spannend verhaal over drie jonge vrouwen, die gedreven door engagement, creativiteit en vele jaren ervaring op modegebied het sprookjesachtig kindermodemerk Mio my Mio hebben opgericht, waardoor hun droom werkelijkheid is geworden.

Mio my Mio is van start gegaan in januari 2007. Het ontwerp is exclusief met fantasievolle prints en verrassende details, gecombineerd met praktische comfort en een hoge kwaliteit. Lekkere kinderkleding met een unieke uitstraling voor de leeftijd van 2 tot 12 jaar. De stijl is stoer met een vleugje romantiek en nostalgie.

Het sprookje Mio my Mio geeft een sprankelende levensvisie van kinderen door. Kinderen durven hun dromen te volgen. Zij geloven in vriendschap en liefde en hebben zonder voorbehoud vertrouwen in de medemens. Deze fantastische eigenschappen van kinderen probeert MIO MY MIO te vertalen in lekkere, vrijblijvende, comfortabele en fantasievolle kinderkleding, waarin de kleine individualisten die op weg zijn groot te worden, zich goed gaan voelen. De collecties van MIO MY MIO moeten niet alleen de kindermodewinkels online en offline binnendringen, maar ook de harten van de kinderen!

Mio my Mio heeft nu al enorm succes in Denemarken en heeft ook al vele buitenlandse markten weten te veroveren: Zweden, Noorwegen, Engeland, Ierland en USA.

Mio my Mio is te verkrijgen bij Malou4kids, dé webshop voor exclusieve en betaalbare baby- en kinderkleding en accessoires. Over enkele weken wordt de zomercollectie verwacht. De wintercollectie is nu 30-40% afgeprijsd! Wil je op de hoogte blijven van alle aanbiedingen van Malou4kids meld je dan aan voor hun nieuwsbrief.