HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

MIO MY MIO | als in een sprookje

MIO MY MIO (of in het Zweeds: Mio, min Mio) is een sprookje van Astrid Lindgren, maar het is ook een spannend verhaal over drie jonge vrouwen, die gedreven door engagement, creativiteit en vele jaren ervaring op modegebied het sprookjesachtig kinderkleding merk, MIO MY MIO, hebben opgericht, waardoor hun droom werkelijkheid geworden.

2007 was de aftrap van dit oh zo hippe merk. Het praktische comfort, de hoge kwaliteit en de hippe prints voorzien van de mooiste details is wel een feit. Kleding voor kids met een unieke, hippe uitstraling voor iedereen in de leeftijd van twee tot twaalf. De stijl is stoer met een beetje romantiek en nostalgie.

Het sprookje van MIO MY MIO geeft een sprankelende levensvisie van kinderen door. Kinderen durven hun dromen te volgen. Zij geloven onvoorwaardelijk in vriendschap en liefde en hebben zonder voorbehoud vertrouwen in de medemens. MIO MY MIO vertaald deze mooie eigenschappen van kids in heerlijke, hippe, comfy en fantasievolle fantastische kinderkleding. Waarin de kleine mens zich goed voelt en groot wil worden.

MIO MY MIO heeft nu al enorm succes in Denemarken en heeft ook al vele buitenlandse markten weten te veroveren; Zweden, Noorwegen, Engeland, Ierland en USA en timmert hard aan de weg om ook ons mooie Nederland te veroveren. Veel moeite gaat dat vast niet kosten als je ziet hoe prachtig en trendy de kleding is.

Geniet je mee van dit prachtige merk? Wij vonden dit heerlijke hippe merk bij Malou4kids.nl. En zij hebben dit merk nu wel heel aantrekkelijk geprijsd. Een echte wannahave om te proberen, er verliefd op te worden en er een compleet nieuw favoriet merk bij te krijgen.