MINI-me: t-shirts met een stoere en ruige uitstraling

by Theresia on 8 maart 2011

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Nederlandse merken

De HipPeZ aangesloten shop Inch by Inch is vorig jaar gestart met een webshop in unieke handgemaakte knits for kids van 0-6 jaar, breidt haar collectie uit met een originele tijdloze ‘MINI-me” T-shirt collectie in aarde tinten. De collectie heeft een stoere en ruige uitstraling. Het is geen massaproductie, er wordt vooralsnog alleen online en in de Etalage in Amsterdag verkocht, en blijft daardoor uniek en speciaal! De collectie is een “MINI-me” collectie, geïnspireerd op de collectie van hippe vaders en moeders. De modellen zijn slank gesneden en niet seizoensgebonden, dus het hele jaar door eigenwijze leuke tops voor de kids.

De vintage ogende t-shirts van 100% biologisch katoen hebben een stoere afgewassen look. De boordjes bij de hals en mouwen zijn op een speciale manier afgewerkt zodat deze omrolt, wat een stoere uitstraling geeft. Ze worden nog mooier na het wassen. De collectie bestaat uit verschillende items: voor de jongens zijn er 3 tops, (The good) een diepe v-hals, (The bad) een diepe v-hals met knoopjes en (The ugly) een diepe ronde hals. Voor de meisjes zijn er 2 tops, (Som like it hot) één met v-hals en (Play by heart) één a-lijn tee met een v-hals, beide met een klein pofmouwtje. Voor de stoere meiden zijn de top voor jongens ook goed draagbaar. Tevens zijn er 2 unisex (Do not hide) rompers gemaakt, één met korte mouw en één met lange mouw, beide met v-hals en knoopjes. Er zijn nagenoeg geen rompers met een stoere v-hals te verkrijgen. De rompers zijn ook perfect te combineren met de t-shirts.

Inch by Inch tees & more brengt stijl for kids. Zij zijn authentiek en origineel. Ze blijven weg van de geijkte paden voor kinderkleding zoals felle kleuren en prints. Inch by Inch brengt het hele jaar door basics en designs in natuurlijke kleuren, slank gesneden modellen voor een pure look maar met een rauw randje. Bij HipPeZ zijn wij dol op dit eigenwijze merk, jij ook? Surf dan snel naar de site.

Bring a little roughness into your life and complete your personality! Loved by kids & adored by parents.


Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: