Mim Pi | een feestje om te dragen

Oud

‘Smile and the world of Mim-pi will smile with you’. Wanneer je de nieuwe zomercollectie van Mim Pi ziet komt de glimlach vanzelf op je gezicht. Een heerlijke kleurrijke en duurzame zomercollectie hangt voor je klaar bij HipPeZ webshop Jochie en Meiske.

Mim Pi zomercollectie 2016 JochieenMeiske HipPeZ

Mix and match er maar op los, kies bijvoorbeeld dit kleurige jurkje met een gestreept bovenlijfje en een rok met vlinders in combinatie met dit sportief gekleurde sweatvestje. Prachtige kleuren, hippe prints, liefdevol handwerk en stralende combinaties met hier en daar een glimmertje. Kortom een collectie vol schattige jurkjes, rokjes, shirts, vestjes en een joggingbroek met een beetje glamour. Met de twee thema’s Fiësta en Flower bomb is het één groot feest. De zomer straalt van de kleding af met de bloemen, vlinders, streepjes en een grafische patroontje. Je ziet verschillende culturen terug komen in de stoffen, borduursels, motieven en dessins.

Een heerlijk oer-Hollands label met een wereldse kijk. Mim Pi zomer is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 128 bij Jochie en Meiske, en ben je op zoek naar een grotere maat ook dan ben je hier op het juiste adres en gaan ze kijken of het te bestellen is voor je. Aan service ook geen gebrek.