Het mooie kinderkleding- en lifestylemerk Metsola Lifestyle Ltd. vind je 600 km ten noorden van Helsinki, in het Finse stadje Oulu. Bij Metsola ontwerpen en produceren ze de mooiste kwaliteitskleding en accessoires met een retro look. Duurzaamheid en hoge kwaliteit zijn het vertrekpunt voor hun ontwerpen. De kinderkleding wordt ontworpen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Bij Metsola ligt de klemtoon op speelsheid, kleuren en comfort en dat is wat je terug ziet in deze hippe collectie met een knipoog naar toen.

De kleding is veelal gemaakt van fijn badstof wat ieder stuk die typische Metsola uitstraling geeft. Het is super comfortabel en lekker zacht, dus ook zeer geschikt voor de koude dagen. Er zijn dit seizoen mooie, effen basisstukken te koop, maar ook longsleeves, crawlers en jurkjes met prints.

De producten zijn vervaardigd uit zorgvuldig gekozen materialen. Ze bieden nieuwe alternatieven zoals ecologisch, duurzaam en vrij van schadelijke stoffen. De materialen voldoen aan de Okötex-100 norm. Dit betekent dat er geen onveilige chemicaliën of andere gevaarlijke stoffen gebruikt zijn. Ze brengen oude, duurzame materialen terug die al geruime tijd niet meer beschikbaar waren op de markt.

Ben je ook nieuwsgierig naar dit merk en zie je jouw oogappeltje al helemaal lopen in zo’n hippe outfit van Metsola? Metsola vind je bij de HipPeZ aangesloten webshop Retrokleertjes! Naast Metsola zijn er nog meer prachtige merken verkrijgbaar bij Retro kleertjes met een flinke knipoog naar vroeger. Veel shopplezier!