Bij het bezoeken van onze HiPPeZ shop Kdootjes.nl werden we op slag verliefd op het meer dan mooie merk Meri Meri. De Meri Meri knuffels hebben ons hart gestolen, maar ook de ander kids producten lieten ons hart sneller slaan. Benieuwd? Lees maar mee.

meri meri knuffels - Kdootjes - Hippez

Meri Meri knuffels

Wanneer je op zoek bent naar een allerliefst kraamcadeautje of een cadeautje voor je eigen baby (op komst) is Meri Meri echt een aanrader. Prachtige, lieve spulletjes voor baby’s en kids. Neem nu de blauwe tandwalvis, is hij niet geweldig? Milo is zijn naam, hij is gemaakt van zacht organisch katoen en heeft een pluimpje bovenop wat het spuitende water suggereert. Met zijn lengte van 34 cm heb je een te gekke knuffel waar je kindje heel wat jaren verknocht aan zal raken. Deze decoratieve schattige tandwalvis is echt een oogstrelend mooie Meri Meri knuffel.

Meri Meri knuffel tandwalvis - Kdootjes - Hippez

Meri Meri muziekdoosje en rammelaar

Meri Meri heeft nog meer moois, wat dacht je bijvoorbeeld van de muziekdoosjes? Verkrijgbaar in een kat en een hond uitvoering. Van kittige opstaande oortjes van de poes tot de allerschattigste hangoortjes van het hondje. Deze muziekdoosjes zijn gemaakt van organisch katoen, hebben een houten trekring en een zoet slaapmelodietje.

Superleuk is het muziekdoosje in combinatie met de rammelaars. Deze zijn er in dezelfde uitvoering, matchen onderling erg leuk, maar ook top om hiervoor hetzelfde diertje te kiezen.

Meri Meri knuffels - Kdootjes - Hippez

Meri Meri bunny love

Wat ook niet mag ontbreken in deze blog zijn de konijnenslofjes en het konijnen kussen van Meri Meri. Te zoet met die lange oortjes. Met het kussen kun je decoreren, mee knuffelen en lekker je hoofd op leggen en met de oortjes friemelen.

De slofjes zijn er in twee kleurtjes, een met een mint of perzikkleurig binnenkantje. Deze te schattige Meri Meri babyslofjes zijn er voor de allerkleinsten van 0 tot 6 maanden en zijn ontzettend leuk als kraamcadeau. De slofjes zitten verpakt in een prachtig gedecoreerd zakje met oortjes.

merimeri Kdootjes Hippez

Meri Meri moois voor meisjes

Voor de meisjes heeft Meri Meri ook een assortiment om direct van te smelten. Sieraden, tasje, toferstafje, kroontje en prachtige kaartjes. Alles voor een klein prinsesje. En eerlijk is eerlijk, alles is echt zo mooi. Zo is er het kettinkje met eenhoorn bedeltjes, zo schattig. Of wat dacht je van het bedelarmbandje? Een klassieker in nieuwe stijl. Te zoet om die kleine polsjes.

Voor de meisjes die dol zijn op glitter is er het kroontje, deze clip je vast in het haar, zodat jouw prinses de hele dag haar kroontje kan dragen. En dat tasje……, met de flapoortjes en het lieve snoetje krijgt dit tasje vast een prominente plek op de kamer van jouw meisje. Leuk voor al haar kleine schatten.

Meri Meri glitterkroon speldje - Kdootjes - Hippez

Meri Meri kaartjes

En dan zijn er nog de kaartjes, stuk voor stuk echt beeldschoon. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagskaart of een felicitatiekaart voor een geboorte, ze zijn uniek in hun soort. Zo is er een kaartje met een verjaardagstaart, de felicitatiekaart met olifantjes voor de geboorte van een jongetje en het perzikkleurige kaartje voor bijvoorbeeld de geboorte van een klein meisje. De hanger aan dit kaartje kun je los halen en boven het wiegje hangen ter decoratie.

Ben jij, net als wij, ook op slag verliefd geworden op de producten van Meri Meri? Je shopt ze online bij Kdootjes.nl 

Meri meri kaartje mobiel - Kdootjes - HiPPeZ

Benieuwd naar meer toffe merken bij Kdootjes.nl? Lees hier verder >>>