MelkOfPuur | Webshop van de week op HipPeZ

by Caroline | HipPeZ on 29 januari 2012

in Hippez Blognieuws

Kinderkleding Webshop van de Week op HipPeZ
Deze week is Melk of Puur benoemd tot Webshop van de week op HipPeZ. In deze weekly special kom je alles te weten over deze goedgevulde kinderkleding webshop met zeer gevarieerd aanbod. 

Over de webwinkel
Melk of Puur is de shop voor jonge vrouwen zonder en met kinderen. Oma’s, nichtjes en neven. Mannen en vrouwen die cadeautjes zoeken voor kinderen of dames. De shop onderscheidt zich van andere kinderkleding webwinkels de door mix van nieuw en vintage, de breedste collectie petticoats van Nederland en complete sets voor ballet, petti-outfit en mix. Melk of Puur biedt daardoor een zeer divers assortiment. Nieuwe kleding voor jongens en meisjes van Mc. Baby Boys, Girls, Creem Girls, Junior Opt. De breedste collectie van Nederland in Petticoats, alles op voorraad, mooi met shirts en accessoires voor meisjes en dames van Oopsy Daisy baby, Angels Face,Le Petit Tom, Ally Girl, Belle Ame, Kirei Sui. Setjes voor de baby fotoshoot of kraamcadeau bestaande uit Baby rompertjes met rozetten, bijpassende rokjes en accessoires. Ballet kleding, tutu’s, rokjes, balletschoentjes, tasjes, accessoires. Bakker made with love (school) tassen in mini, medium en rugtas, uitgebreide collectie. Spaanse jurken, schoenen, waaiers. Lucky Wang Kimono’s, schoentjes, speel- en slaappakken. Diverse merken nieuwe kleding, accessoires, tassen en andere artikelen. Naast de nieuwe collectie kun je bij Melk of Puur mixen met vintage.

Over de eigenaar
Melk of Puur is in augustus 2008 online gegaan. Cora Paul is oprichter en eigenaresse van Melk of Puur
en daarnaast docent aan Hogeschool.

Cora vertelt: “Voor mijn werk hield ik mij bezig met webwinkels en e-business. Ik wilde meer weten van het werk dat de ondernemer moet doen en daarvoor heb ik kleding op Marktplaats gekocht. Van de verkochte kleding heb ik steeds weer nieuw gekocht. Ik had nooit gedacht dat dit zo leuk zou zijn. Begin 2009 heb ik wat hulp gezocht en zijn we een serieus bedrijf begonnen. We hebben een goed bedrijf gezocht met een fijne service voor de bouw van de webwinkel. Het gaat hier steeds beter want de bezoekersaantallen stijgen en de verkopen nemen toe. Ik kan het al lang niet meer alleen aan. Het is nog steeds heel erg leuk om te doen en wij proberen steeds wat nieuws uit. Kortgeleden is de vriendinnenmodule online gegaan. Als je een vriendin een uitnodiging stuurt via je account, krijg je zelf een percentage van het aankoopbedrag. Hoe leuk wil je winkelen?”.

Melk of puur is de afgelopen twee jaar flink gegroeid en bestaat uit een team van zeven personen. Ook is er een naaister voor het naaien van maatwerk als rozetten op shirts en rompers. Cora: “Wat wij doen is invoeren van kleding, foto’s maken, pakken, inpakken, repareren, strijken en wassen. En natuurlijk het bijhouden van de website en al het mailverkeer. Bovendien maken we een deel van de accessoires zelf. Dan natuurlijk Yuluma Internet, voor het belangrijkste deel van ons bedrijf, de webwinkel. De winkel is vrij uitgebreid en bevat diverse modules, als vriendinnenmodule, verlanglijstje, spaarpunten, nieuws, nieuwsbrief, spaarpunten, coupons en we hebben een aantal betaalmogelijkheden. Je kunt gebruik maken van Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans. De boekhouding is sinds kort ondergebracht bij een accountant, dat scheelt ons veel werk. Sinds februari werken we samen met www.pukenzokids.nl een leuke winkel in Alkmaar. Onze klanten kunnen daar eventueel het pakketje afhalen, dat scheelt verzendkosten. En bijvoorbeeld passen, iets bekijken, kan daar ook. Wij zorgen dat de spullen daar zijn. Dit is super voor bijvoorbeeld een bruiloft en het uitzoeken van de juiste kleuren voor de bruidsmeisjes.”

Cora’s ambities zijn groot, ze wil met Melk of Puur de volgende Kleertjes.com worden. Vanwege de groei is er een nieuwe locatie gezocht en is er begin januari gestart met de verhuizing. Cora is zeer enthousiast over: ”Zo mooi! Er staat nu een hele grote tafel waar we kunnen werken. We zijn echt heel blij met de uitbreiding, want we barsten uit de huidige opslag die nu verdeeld is over 2 locaties.”

HipPeZ
Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig waarom Melk of Puur voor een vermelding op HipPeZ heeft gekozen. Cora: “HipPeZ ziet er fris en leuk uit en wij denken dat het voor klanten fijn is als ze de keuze hebben uit meerdere winkels in een bepaalde categorie.”

Actie
Melk of Puur heeft ook nog een superleuke actie voor de bezoekers van HipPeZ. Met kortingcode “hip29” krijg je bij een besteding van minimaal 43 euro, 7 euro korting inclusief gratis verzending.

Melk of Puur

Bezoek HipPeZ winkel Melk of Puur
Nieuwe, outlet en vintage kinderkleding (0-16 jaar) voor jongens en meisjes.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: