Melk of Puur geeft 3x een verrassing weg

by Theresia on 1 april 2013

in Hippez Blognieuws

HipPeZ Happening – Ben je ook zo dol op verrassingen en laat jij je graag verrassen of verras je zelf graag iemand? Dan hebben wij een leuke verrassing voor je. Tijdens HipPeZ Happening geven we onder het winkelend publiek maar liefst 3 goodieZbagZ weg ter waarde van €225,00 per stuk. Die bagZ zitten vol hippe goodieZ van alle deelnemers, de een nog leuker dan de ander. Voor ieder wat wils, een leuke kennismaking met de deelnemende winkels. Vandaag zie je de verrassingstasjes van Melk of Puur! Lees je mee?

De goodieZbagZ zijn verrassingen op zich al heb je de afgelopen weken kunnen zien wat er allemaal in kan zitten. Van tassen tot sieraden, van kleding tot heerlijke, hippe hebbedingen. Het zijn drie zeer gevarieerde bagZ geworden. Echte wannahaves, een goodieZbagZ waar je echt iets aan gaat hebben, eentje waarvan je een gat in de lucht gaat springen, zo eentje dus. En die kun jij winnen wanneer je tijdens HipPeZ Happening een bestelling doet bij de deelnemende webshops. Je bestelnummer is je lotnummer, hoe meer je besteld moe meer kans je maakt.

Verrassingen daar hadden we het over, wij houden er wel van en wij denken dat jullie het ook wel erg leuk vinden om verrast te worden. Om niet altijd alles te weten maar een klein beetje spanning op te bouwen. Die verrassing stoppen we vandaag in de goodieZbagZ. Deze vrolijk uitziende verrassing komt van Melk of Puur. De vrolijke tasjes zijn gevuld voor de kinderen, dus nog leuk om je kids te verrassen. Meer zeggen we niet want het moet een verrassing blijven.

Melk of Puur is de webshop waar je kunt shoppen voor de complete  outfits van je kids. Of je nu op zoek bent naar trendy tweedehands, hippe outlet of die geweldige nieuwe collectie, ze hebben het allemaal. En nog meer want naast al deze hippe collecties hebben ze ook nog Spaanse kleding, de mooiste balletkleding en de grote hit: petticoats.

Super veel kleding van super veel merken. Een shop om zeker te bezoeken, de complete garderobe van je kinderen aan te vullen en te genieten van al dat moois. Van welke smaak je ook houdt, Melk of Puur.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: