Meia Pata swimwear zomercollectie 2019 hip voor de meisjes

Roos en Tijn heeft een supertoffe collectie swimwear voor de meisjes in haar assortiment opgenomen. Meia Pata, een prachtig merk uit Portugal die de meisjes deze zomer laat stralen in het zwembad, op het strand en in de zee. Badpakken vol zuidelijk temperament en voorzien van de meest leuke prints. IJsjes en flamingo’s gaan perfect samen met de ruches en de strikjes. 

Meia Pata - Roosentijn - HiPPeZ

Meia Pata swimwear

Met het oog op de zomer die steeds dichterbij komt is het heerlijk shoppen voor mooie swimwear. De meisjes treffen het dit seizoen met de komst van Meia Pata bij RoosenTijn.nl. Met de keuze uit twee prachtige prints en twee bijzonder leuke modelletjes is het een feestje om te shoppen. Meia Pata heeft voor deze collectie de namen van Griekse eilanden gekozen, zo heb je model Paxi, Creta, Santorini en Mykonos.

Icecream and flamingo’s

Hoe vrolijk en tropisch wil je het hebben met de printjes van Meia Pata. Deze zomer is het flaneren over het strand voor de meisjes. De basis van de badpakjes is wit, de printjes en de ruches maken het badpakje helemaal uniek. Kies voor het badpakje vol heerlijke ijsjes of ga voor de leuke combinatie van ijshoorntjes gevuld met flamingo’s.

Ruches en strikjes

Met de keuze uit twee verschillende printjes heb je per print ook nog de keuze uit twee modelletjes. Ga je voor de gekruiste bandje op de rug en ruches langs de zijkant of kies je voor de ruches langs de schouderbandjes. Ook zijn de badpakjes voorzien van strikjes, bij het ene zwempakje zit dat op de schouders, bij de ander op de rug. Prachtige zwemkleding voor echte meisje-meisjes. En net zo vrolijk als de zomer en jouw kleine meisje(s).

De badpakjes zijn verkrijgbaar voor de meisjes vanaf 1 tot en met 10 jaar. Maar wees er snel bij, ze vliegen namelijk de deur uit bij Roosentijn.nl.

meia pata badpak paxi - Roosentijn - Hippez

Meer mooie merken ontdekken van Roos en Tijn? Kijk hier verder >>>