Funky-Latino-Juan-Blue-300x300Bij HipPeZ webwinkel Zeewolfje vind je het o-zo-hippe Australische merk Mômes, uniek in Nederland en alleen bij Zeewolfje verkrijgbaar. Mômes spreek je uit als ‘Mohm’ wat in het Frans ‘kleine vent’ betekent. Hippe kleding voor kleine mannetjes dat hebben ze voor ogen bij Mômes en dat zie je uiteraard helemaal terug in de kleding. Want wat is die leuk, hip, cool, vet en lekker eigenwijs door zijn snorren. 

De snorren zijn dan ook een beetje het handelsmerk geworden van dit hippe merk. Je ziet de snor in de prints terug in heel veel variaties als in verschillende steden/landen/werelddelen maar ook bij de Panda of zelfs een piraat. Zoals ze zelf zeggen een kinderkledingmerk voor coole dudes en stoere meisjes!

step0002Dat ze ook in Australië bezig zijn met de natuur blijkt wel uit het feit dat alle kleding van Mômes gemaakt is van 100% organisch katoen en GOTS gecertificeerd is. Zo laat Mômes zien dat ecologische kleding heel hip en betaalbaar kan zijn en daarbij een prachtige kwaliteit waarborgt in de keuze voor materialen, prints en afwerking. Kortom een hip, jong, nieuw merk waarin je je stoere kids graag wilt zien.

En speciaal voor HipPeZ lezers hebben ze bij Zeewolfje een hippe en veilig extraatje!  Bij elke bestelling van een Mômes shirt in de maand juli je gratis 1x Ladival Kids Zonnemelk factor 30 (200ml) ontvangt (niet geldig in combinatie met andere acties, 1 per klant, zolang de voorraad strekt). Om hier gebruik van de maken kun je in het opmerkingenveld de code ‘hippez juli zon‘ plaatsen.

Bij Zeewolfje vind je de mooie en bijzondere collectie van Mômes. Je kunt kiezen uit de Britisch Policeman, de funky Latino, Monsieur Panda of de fearless Pirate. Eigenlijk zijn ze allemaal even leuk en weet je voor de prijs hoef je het niet te laten, de shirts kosten nog geen €20. Zeewolfje dus!

Momes-kidsshirts-Australia-actie-banner