Meet Her Royal Frogness van Noddles

Voor alle moeders en oma’s  van zoete kleine prinsesjes is er nu een broekje dat niet mag ontbreken in de kast van je kleine meid; Her Royal Frogness van Noddles. Deze suikerzoete kikkerprinses met een kroontje op haar hoofd zit op een lelieblad en betovert iedereen die haar aankijkt! Is ze niet oogstrelend leuk?

Her royal frogness van Noddles HipPeZ

Noddles heeft voor alle kleine koninklijke hoogheidjes in de dop deze heerlijke, hippe, funny baggy harembroekje in het assortiment. Heerlijk comfortabel door de mooie kwaliteit tricot en perfect gecombineerd met de mintgroene stretchband en boordjes.

Die handige boordjes aan de pijpjes zorgen ervoor dat jouw kleine prinses dit broekje lang kan dragen, het houdt het broekje boven de voetjes en wanneer je een maatje groter koopt kun je het boordje omslaan. Zo heeft ze lekker lang plezier van dit majestueuze broekje.

Het baggy harembroekje combineer je heel eenvoudig met een basic shirt of romper in bijvoorbeeld roze, oranje, wit of zwart. Deze shirts en rompers heeft Noddles in de basiscollectie.

harembroek-met-kikkers-her-royal-frogness-popfoto-Noddles-HipPeZ

Met de bijpassende haarband geef je haar een zomerse look, een stralend prinsesje is het mooiste wat er is, toch? Met het bijpassend sjaaltje, wat het ook perfect doet als slab bij het kwijlen is haar royal outfit compleet.

Je shopt alle artikelen van Her Royal Frogness online bij Noddles.nl