Maxomorra kinderkleding – kleurrijk biokatoen op z’n hipst

by Caroline | HipPeZ on 17 augustus 2013

in Hippez Blognieuws, Scandinavische merken

Nieuw bij HipPeZ winkel Love, Peace & Joy dit najaar is het Zweedse merk Maxomorra voor baby’s en kinderen. Dit hippe kinderkledingmerk uit Scandinavie valt op door de perfecte combinatie van hoogwaardige kwaliteit, de  functionele designs in combinatie met de speelse kleuren en trendy patronen. En last but nog least de betaalbare prijs!

Vier keer per jaar kun je je opnieuw verheugen op een gloednieuwe collectie kinderkleding van Maxomorra.

Naast de kleertjes met karakteristieke en kleurrijke grafische prints biedt Maxomorra ook een basic collectie die door de effen kleuren en materialen zoals katoen en velours perfect gematcht kunnen worden met de kleding uit de kleurrijke collecties met de verschillende prints.

Bijna de gehele Maxomorra collectie is vervaardigd van katoen dat biologisch wordt geteeld en geproduceerd volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS). GOTS wordt erkend als ’s werelds toonaangevende standaard voor textiel gemaakt van organische vezels en een GOTS certificering is niet eenvoudig te verkrijgen. Maxomorra is een van de weinige bedrijven in Zweden, dat de goedgekeurd volgens GOTS heeft mogen ontvangen.

Kom gauw kijken op de site van Love, Peace & Joy en ontdek de bijzondere kinderkleding van het Zweedse label Maxomorra.

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: