Een nieuw seizoen voor de deur met allemaal nieuwe collecties. Wij van HipPeZ worden daar altijd erg nieuwsgierig maar ook blij van. Want wat is het leuk al die nieuwe collecties voorbij te zien komen, wat is er nieuw en wat blijft. Welke prints, kleuren en modelletjes kunnen we dit seizoen verwachten en wat zou onze eigen kids nou zo leuk staan?

Maxomorra is zo’n merk waar je blij van wordt wanneer je de nieuwe collectie zien. Het in 2008 opgerichte Zweedse familiebedrijf heeft er weer een feestje van gemaakt. Wat een leuke modellen en prints vind je daar het komende seizoen weer. Zelf zijn wij erg weg van de play-bodysuits voorzien van de leukste prints als kikkers, druppels, krokodillen, wolkjes, elanden, pinquins, uitjes en appeltjes met peren. Maar ook de sterren, polkadots en strepen ontbreken dit seizoen niet.

Deze hippe suits zijn verkrijgbaar bij HipPeZ winkel Peek-a-boo-tiek voor een toch weer zeer aangenaam prijsje wat als voordeel heeft dat je het niet bij één hoeft te laten…. Daarbij is het merendeel van de collectie gemaakt van 100% ecologisch katoen en dat katoen is gecertificeerd volgens de richtlijnen van Control Union en GOTS. Zo wordt er tijdens het verven van de kleding ook geen schadelijke stoffen gebruikt.