HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Maxomorra A/W ’18/’19 hip en eerlijk

De nieuwe collectie Maxomorra A/W ’18/’19 is hip, kleurrijk, vrolijk en eerlijk. Wat een toffe collectie hebben ze gelanceerd! Ontzettend gave prints, mooie kleuren die zowel trendy zijn als tijdloos. Koelzkidz heeft dit geweldige merk in haar assortiment. Kijk en geniet mee van al dat moois.

Maxomorra Apple - Koelzkidz - Hippez

Maxomorra A/W ’18/’19 vrolijk als de herfst

De printjes van de nieuwe Maxomorra collectie zijn werkelijk weer schitterend. Neem nu het Apple printje, geweldig toch? Met de boompjes, de appels en de klokhuizen in een mooie kleurencombinatie die je iedere dag wel wilt dragen. En dat kan, want naast dit ontzettend leuke jurkje is dit printje ook verkrijgbaar in een slab, legging, een hipster en een hemdje, een romper en een one piece. An apple a day gaat je zo zeker lukken.

Classic cars - maxomorra - Koelzkidz - Hippez

Voor jongens en meisjes

Maxomorra heeft voor zowel jongens als meisjes heel veel leuks in deze nieuwe collectie. Zo zijn er voor de jongens toffe prints van classic cars, tractors, boerderij en bijvoorbeeld race auto’s. En allemaal in een all-over print. En ook in deze prints zijn weer ontzettend veel toffe kledingstukken, zoals een playsuit, shirts met lange mouw, boxershorts, tops en jumpsuits. En alles ziet er niet alleen ontzettend leuk uit, het draagt ook nog eens enorm comfortabel.

Voor de meisjes zijn er ook weer printjes om bij weg te smelten, naast de apple zijn er bijvoorbeeld de unicorn, sunflower en de peacock. Of wat dacht je van de Skunk? Stuk voor stuk even leuk. Maxomorra heeft dit seizoen heel veel mooie blauw- en groentinten, die niet alleen mooi staan in het najaar en de herfst maar het hele jaar door gedragen kunnen worden.

Maxomorra Skunk - Koelzkidz - Hippez

Spelen en bewegen

De kleding van het Zweedse Maxomorra is lekker zacht en soepel, waardoor de kinderen op geen enkele manier worden beperkt in het bewegen en het ontwikkelen. En wat is er nu fijner dan kleding die zo zacht aanvoelt dat je het altijd wilt dragen? En dat in al die leuke prints.

Maxomorra eerlijk en duurzaam

Alle kleding van Maxomorra is gemaakt van bio katoen en is GOTS gecertificeerd waardoor het niet alleen zachter aanvoelt en fijner draagt, maar ook nog eens beter is voor mens en milieu. Zo worden er geen giftige stoffen gebruikt tijdens het productieproces, wat ook weer beter is voor de huid van jouw kind. En wat dacht je van de mensen die hiermee werken? Ook zij werken onder goede omstandigheden en verdienen een eerlijk loon. Daarbij zorgt Maxomorra er ook voor dat de baby- en kinderkleding betaalbaar is en blijft.

De nieuwe Maxomorra A/W ’18/’19 collectie is online te bewonderen bij de Hippez aangesloten webwinkel Koelzkidz.nl

Maxomorra owls - Koelzkidz - Hippez