Maxmorra | hip uit Zweden

Het Zweedse familiebedrijf en kledingmerk Maxmorra is opgricht in 2008. Met de geboorte van Maxmorra ontstonden er hippe prints en naar wat ze zelf zeggen: eenvoud, kleur, functionaliteit en kwaliteit. Wij vinden vooral de prints erg hip: gestreept, sterren, stippen,  aardbeien,  robots, you name it. Bij Maxmorra denken ze goed na over de effen achtergrondkleuren zodat die altijd goed te combineren zijn met andere kledingstukken. Bovendien is de kleding van Maxmorra ook enorm goed te combineren met een simpele basic wat het merk nog beter doet uitkomen. Maar houd je van bonte kleuren dan is dat ook prima te combineren, je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt.

Maxmorra is verkrijgbaar in de maten 0 tot en met 12 jaar en voor hele goede prijzen. Daarbij is het merendeel van de collectie gemaakt van 100% ecologisch katoen en dat katoen is gecertificeerd voglens de richtlijnen van Control Union en GOTS. Bij Maxmorra streven ze ernaar dat het hele assortiment ecologisch wordt. Daarbij worden er bij het verven van de kleding geen schadelijke stoffen gebruikt.

Bij de HipPeZ aangesloten webshop Roos & Tijn vind je een de leukste artikelen van Maxmorra online. Vooral de steren in geel en blauw voeren de boventoon en zijn verkrijgbaar in rokjes, broekjes en rompers.